Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

За кои зодии изучаването на английски език (Zodiac and English) е най-подходящо?

Кой език е подходящ за мен?

Понякога хората си задават въпроса “Кой език би се изучавал по-лесно и по-бързо?”. А рядко се случва да се замислят за обратното “А дали този език е подходящ за мен и ако не е, кой друг език би бил по-подходящ?” И тук веднага се повдига въпроса за критерия. По какво да ги сравняваме и подбираме тези езици.  По-едрина, по височина или …?

На помощ ни идват зодиите. 

Изучавайте чужд език според своята зодия. Ще го сравнявате по своите индивидуални психологически особености, залегнали традиционно в характеристиките на зодиите и това е може би най-правилния подход. Изучавайте чужд език според показателите на своята зодия. Някои статистически изследвания показват, че на едни хора по-лесно им се отдава изучаването на английски език, други остават възхитени от мелодиката на италианския, трети ги убий, но нещат да се занимават с друго, освен с японски език, за четвърти - не е сложна граматиката на немския или френския език и т.н.


Английски език изучават ...

Оказва се, че английски език (Zodiac and English) най-лесно усвояват представителите на следните зодии - телец, стрелец, водолей.

Телците, 

например, при обучение по английски език, проявяват своето търпение и настойчивост. За тях всички събития в живота, в т.ч. и посещенията на езикови курсове, се подготвят с търпение и без да се бърза. Сериозно проучват финансовите въпроси, нужни са им гаранции. А гаранции могат да дадат само традиционните методи за изучаване на чужди езици и само традиционните езици. В резултат, именно английски език се научава от тях най-качествено и за дълго.

Което е трудно да се каже за Водолеите. 

Те най-вече постигат знания в практиката. Не им се зубри граматика, а и за какво им е, при положение, че едва ли е нужна при общуването? Така разсъждават хората на бъдещето - Водолеите. Затова лозунг на водолея е: “Английският език е език на бъдещето!” И това ги мотивира да учат именно английски.

Подобно мнение изразяват и Стрелците. 

Те също не са против обучението по чужди езици по време на общуване, но те не забравят и за граматиката, разбирайки, че без нея е трудно да говориш правилно. За техните психологически особеност най-подхождат дистанционните курсове за обучение по чужди езици (в т.ч. и на английски език), отколкото - присъствените.
----------
http://easyengli6.blogspot.com/p/blog-page.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: