Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

08 септември 2014

Как да изучаваме английски език? | dLambow

Как да изучаваме английски език (How to learn English)?

 

Как да учим английски език?

Много хора си задават въпроса “Как да изучим английски език?”, разбирайки че за това се изисква все пак някаква предразположеност или способности. Ако изучаването на чужди езици не Ви лежи по душа, ще Ви бъде доста трудно да се справите, а най-вероятно и невъзможно.

How to learn English?
Как да учим английски език?

Затова обърнете специално внимание на мотивацията. Защо искате да изучавате английски? Защото е модерно, защото всички го правят или защото след месец или два заминавате за Англия да работите и да издържате семейството си?

Постоянна езикова практика.

При изучаването на английски език винаги трябва да помните, че главното е езиковата практика. Както се казва, по-добре да говорите с грешки, отколкото правилно да мълчите. Всекидневно е нужно да отделяте внимание на правилната граматика и всеки обучителен материал да се подкрепя с упражнения за самостоятелна работа. По време на практиката, всички непознати думи следва веднага да се записват, превеждат и заучават.


До състояние да мислите на английски.

По този начин се постигат три резултата - обогатявате своя речников запас, преодолявате езиковата бариера, получавате възможност самостоятелно да съставяте елементарни разговорни изречения. Постоянната практика по говорене и писане на английски език, придружена от постоянни, ежедневни преводи от единия на другия език и обратно са необходимо условие за успешното изучаване и практическото използване на езика. Важното е достигнете до състоянието да мислите на английски.

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: