Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Общи условия

 

Общи условия за ползване на сайта

 Осъществявайки достъп до и използвайки този сайта вие приемате напълно настоящите Условия за ползване. Съдържанието на сайта е със защитени авторски права. 


Използване на сайта

Всяко използване на сайта означава, че Вие сте запознати с настоящите "Общи условия за ползване" и сте се съгласили с тях безусловно. Сайтът има право да осъществява промени на Общите условия за ползване едностранно по всяко време по своя преценка или ако такива се налагат по силата на влязъл в сила нормативен акт, чрез тяхната актуализазция тук. Промените са задължителни за всички посетители. Сайтът не носи отговорност, ако Потребителят не е прочел последния вариант на настоящите условия.

Забрани:

  • - Забранено е копирането, предаването, разпространението, съхраняването или по какъвто и да е друг начин използването на част или цялото съдържание на сайта в каквато и да било форма;
  • - Забранено е използването на сайта за изпращане или предаване на каквито и да са материали с противозаконно, заплашително, невярно, подвеждащо, оскърбително, малтретиращо, опозоряващо, оклеветяващо, вулгарно, неприлично, скандално, подстрекаващо, порнографско или религиозно некоректно съдържание или каквито и да са материали, които установяват или окуражават поведение, което би било сметнато за криминално престъпление, би довело до гражданска или наказателна отговорност или по друг начин би нарушило закона.


Връзки към сайтове на трети лица

Този сайт може да съдържа връзки към сайтове, които са собственост или се оперират от трети страни. Тези връзки са предоставени само за удобство на Потребителите. Сайтът няма контрол и не носи отговорност за съдържанието или сигурността на такива сайтове.
Няма коментари:

Абонати:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: