Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

15 ноември 2023

Валери Морис-Кембъл | dLambow

(Valerie Morris-Campbell) -

Валери Морис-Кембъл - майката на Наоми Кембъл (Naomi Campbell's mother)


Коя е майката на Наоми Кембъл - Валери Кембъл?

Валери Морис-Кембъл (Valerie Morris-Campbell) ражда бъдещата супермоделка Наоми Кембъл (Naomi Campbell), когато е едва на 19 години. Тогава младата майка работи като танцьорка в група, която обикаля с представления Близкия изток и Европа.

Тя е балерина от Ямайка, която пристига в Англия на гастрол и остава в страната, тъй като е бременна в четвъртия месец. Така, Наоми Илейн Кембъл (Naomi Elaine Campbell) е родена в Ламбет (Lambeth), Южен Лондон (South London) на 22 май 1970 г. от танцьорката Валери Морис, родена в Ямайка.

Валери Морис-Кембъл
Валери Морис-Кембъл (Valerie Morris-Campbell)

Всички добре знаем коя е Наоми Кембъл

Наоми Кембъл (Naomi Campbell) е британски супер-модел, певица и актриса, произхождаща от остров Ямайка. На модния подиум се проявява още на 15-годишна възраст. Учи в Лондонската академия за сценични изкуства. За останалото проследете връзката по-торе и директно се информирайте от биографията й.

Когато Наоми посреща първото си дете през май 2021 г., майка й - Валери Морис-Кембъл уведомява последователите си, че е станала баба: „Поздравявам дъщеря си Наоми за раждането на нейната дъщеря, повече от развълнувана съм, тъй като чаках дълго време да стана баба. Толкова е сладко!"


Кой е бащата на Наоми Кембъл? (Who was Naomi Campbell father?)

Наоми е дъщеря на родената в Ямайка танцьорка Валери Морис (Valerie Morris). Но бащата на Кембъл (Campbell's father), в съответствие с желанието на майка си, обаче, Кембъл никога не е срещала баща си, който изоставя майка й, когато тя е бременна в четвъртия месец и чието име не е посочено в акта й за раждане. Тя взема фамилията Кембъл (Campbell) от втория брак на майка си. Така, самата Наоми, почти не коментира публично темата за своя баща.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: