Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

25 ноември 2023

Наоми Кембъл и Fashion for Relief | dLambow

(Naomi Campbell and Fashion for Relief) -

Каква роля играе Наоми Кембъл във Fashion for Relief?


Какво е Fashion for Relief?

Fashion for Relief е благотворителна организация, основана от Наоми Кембъл през 2005 г., която има за цел да подпомага различни екологични и хуманитарни каузи. Наоми Кембъл е вдъхновена от своя наставник и приятел, Нелсън Мандела, който й казва, че трябва да използва своя глас за добро.

Наоми Кембъл и Fashion for Relief
Наоми Кембъл и Fashion for Relief (Naomi Campbell and Fashion for Relief)

Fashion for Relief организира модни ревюта и други събития, за да събира средства за различни организации и фондации, които се занимават с борбата с бедствия, болести и бедност по целия свят. Някои от каузите, които Fashion for Relief е подкрепяла, са:

  • - жертвите на урагана Катрина в САЩ,
  • - жертвите на земетресението в Хаити,
  • - жертвите на наводненията в Пакистан,
  • - жертвите на глада в Сомалия,
  • - жертвите на еболата в Западна Африка,
  • - жертвите на терористичните атаки в Париж и Лондон,
  • - жертвите на земетресението и цунамито в Япония и други.


Председател на Fashion for Relief

Наоми Кембъл играе активна роля в Fashion for Relief като председател и лице на организацията. Тя участва в модните ревюта и събитията, които Fashion for Relief организира, като моделира, води или показва своята подкрепа. 

Тя също така привлича други известни личности от модата, музиката, киното и спорта да се присъединят към нея и да допринесат за доброто дело. Тя често посещава местата, които Fashion for Relief помага, за да види от първа ръка нуждите и проблемите на хората там.

Fashion for Relief е една от най-успешните и уважавани благотворителни организации в света, която е получила много признание и похвали за своята работа. Според самата Наоми Кембъл, Fashion for Relief е “някаква мисия” за нея и тя е много горда от това, което е постигнато.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: