Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

27 септември 2023

Бащата на Наоми Кембъл | dLambow

(Naomi Campbell's father) -

Какво е станало с бащата на Наоми Кембъл?


Бащата на Наоми Кембъл (Naomi Campbell) е неизвестен.

Според някои източници бащата на Наоми Кембъл (Naomi Campbell) е от китайско-ямайски произход и се казва Минг. Той напуска майката на Наоми, Валери Морис-Кембъл, когато разбира, че тя е бременна. Наоми никога не го познава и не го споменава в интервютата си. 

Не се знае какво е станало с биологичния баща на Наоми след това. Вероятно той е продължил своя живот без да има контакт с нея или майка й. Не е ясно дали той е жив или е починал, и дали има други деца.

Кембъл смята базирания във Франция тунизийски моден дизайнер Азедин Алая, когото среща на 16, условно за свой „баща“. Тя също така изпитва голямо уважение към звукозаписните продуценти Куинси Джоунс и Крис Блекуел, като ги възприема като едив вид "осиновители".

Бащата на Наоми Кембъл
Бащата на Наоми Кембъл (Naomi Campbell's father)

Майка: Валери Морис-Кембъл (Valerie Morris-Campbell)

Майка ѝ, Валери Кембъл, е балерина от Ямайка, която пристига в Англия на гастрол и остава в страната, като е бременна в четвъртия месец. Наоми е родена в Лондон на 27 май 1970 г., . Валери Кембъл никога не е разкривала името на бащата на Наоми, а самата
Наоми почти не коментира публично темата за баща си.

Коментари на Наоми за баща й

  • През 2000 г. Наоми е казава, че е срещнала баща си веднъж, когато е била на 18 години. Той е бил женен и е имал деца. Наоми е споделя, че баща ѝ е бил любезен, но че не е имало шанс да изградят връзка.
  • През 2017 г. обаче, Наоми Кембъл казва в интервю, че е готова да се срещне с баща си, ако той желае. Тя казва, че не го мрази и че просто иска да разбере повече за него.
  • През 2022 г. Наоми казва, че все още не знае името на баща си. Тя споделя, че е опитвала да го намери, но че е трудно, тъй като той не е имал нищо общо с живота ѝ.


Предположения за бащата на Наоми Кембъл

Има няколко предположения за това кой може да е бащата на Наоми Кембъл. Един от най-разпространените слухове е, че той е:

  • - ямайски бизнесмен на име Клод Джойс. Джойс е бил приятел на Валери Кембъл по време на бременността ѝ;
  • - други предположения включват британски бизнесмен на име Майкъл Вуд и ямайски музикант на име Дейвид Робъртсън.


Въпреки че Наоми Кембъл не познава баща си, тя е имала щастливо и подкрепяно детство. Майка ѝ я е отгледала сама и е направила всичко възможно да осигури на Наоми добър живот. Наоми Кембъл е една от най-успешните и известни модели в света. Тя е известна със своята красота, талант и силен характер.

Наоми Кембъл не е потвърдила или отхвърлила нито едно от тези предположения. В крайна сметка, само Наоми Кембъл знае истината за баща си. Тя е споделила, че не е обидена от това, че не го познава. Тя е благодарна на майка си, че я е отгледала сама и че ѝ е дала всичко, от което се нуждае, за да успее в живота.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: