Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

30 ноември 2023

Мария Бакалова като Ивана Тръмп | dLambow

(Maria Bakalova as Ivana Trump) -

Мария Бакалова ще играе в ролята на Ивана Тръмп във филма „Стажантът“


Какво е Стажанта?

„Стажантът“ (The student) е биографичния филм за Доналд Тръмп (Donald Trump) и бившата му съпруга Ивана Тръмп (Ivana Trump), в който главните роли се изпълняват от Мария Бакалова като Ивана и Себастиан Стан (Sebastian Stan) като Тръмп. Режисьор е иранеца Али Абаси (Ali Abbasi), сценарист - журналистът и автор Габриел Шърман (Gabriel Sherman).

Мария Бакалова като Ивана Тръмп
Мария Бакалова като Ивана Тръмп (Maria Bakalova as Ivana Trump)

Филмът е базиран на книгата „The Apprentice: Trump, Russia and the Subversion of American Democracy“ на журналиста Габриел Шърман, който е и сценарист на проекта. Книгата разкрива как Русия се опитва да повлияе на изборите в САЩ през 2016 година и как Тръмп се възкачва на власт с помощта на своите съветници и семейство.

Режисьор на филма е Али Абаси, който е роден в Иран, но живее и работи в Дания. Той е известен с филмите си „Шелобит“ (2016) и „Граница“ (2018), които са смесица от драма, фентъзи и хорър. Той е получавал награди от международни фестивали като Кан, Санданс и Гьотеборг.

Мария Бакалова ще влезе в ролята на Ивана Тръмп, първата съпруга на Доналд Тръмп и майка на трите му деца - Доналд-младши, Иванка и Ерик. Ивана е родена в Чехословакия и е бивш модел, бизнесдама и писателка. Тя е била вицепрезидент на Trump Organization и е разработила редица успешни бизнес начинания, включително модна линия, парфюмерия и козметика. Ивана е известна със своята бизнес хватка и силен характер. Тя се развежда с Тръмп през 1992 година след скандал за изневяра.

Съперничка на Бакалова за ролята на Ивана Тръмп е била Марго Роби (Margot Robbie), която е известна с филми като „Вълчият от Уолстрийт“, „Отряд самоубийци“ и „Бомба“. Роби е отказала ролята, защото е била претоварена с други ангажименти.

Филмът „Стажантът“ все още няма точна дата за премиера, но се очаква да излезе през 2024 година. Продуценти на филма са Скот Рудин (Scott Rudin), Ели Буш (Eli Bush) и Кевин Мишъл (Kevin Mitchell).


Действието

Филмът „Стажантът“ проследява историята на Доналд Тръмп (Себастиан Стан) през 70-те и 80-те години на миналия век, когато той се превръща в един от най-успешните предприемачи в Ню Йорк. В центъра на сюжета е връзката му с адвоката Рой Кон (Roy Cohn), в чиято роля се превъплъщава Джеръми Стронг (Jeremy Strong). Рой става негов ментор и му помага да изгради империята си.

Бакалова ще се превъплъти в ролята на Ивана Тръмп, първата съпруга на Доналд Тръмп и майка на неговите три деца. Тя е успешна чехословашка състезателка по ски, която се омъжва за Тръмп през 1977 г. и става негова партньорка в бизнеса. Ивана Тръмп ще бъде представена като амбициозна, силна и независима жена, която играе важна роля в кариерата на съпруга си.

Подготовката

Бакалова е започнала подготовката си за ролята още преди да бъде потвърдена за нея. Тя е гледала много видеоклипове с Ивана Тръмп, за да се запознае с нейния маниер на говорене и поведение. Освен това е разговаряла с хора, които са познавали Ивана Тръмп лично, за да получи повече информация за нея.

Очакванията

Бакалова е номинирана за „Оскар“ за ролята си във филма „Борат 2“ (2020). Тя е известна с комедийния си талант, но е доказала, че може да се справя и с драматични роли. Очакванията са, че тя ще даде силно и запомнящо се изпълнение в ролята на Ивана Тръмп.

Снимките

Снимките на филма „Стажантът“ започнаха на 29 ноември 2023 г. в Ню Йорк. Филмът се очаква да излезе през 2024 г.

Мария Бакалова като Ивана Тръмп

Бакалова е известна с актьорския си талант и способността си да се превъплъщава в различни роли. Тя е имала възможността да работи с някои от най-големите режисьори в Холивуд, включително Саша Барон Коен (Sacha Baron Cohen), Мартин Макдона (Martin McDonough) и Али Абаси (Ali Abbasi).

Въпреки че все още не са публикувани снимки или кадри от филма, Бакалова е получила положителни отзиви за избора си за ролята на Ивана Тръмп. Някои критици смятат, че тя има потенциала да даде силно и запомнящо се изпълнение.

Ето някои от подробностите, които са известни за превъплъщението на Мария Бакалова в ролята на Ивана Тръмп:

  • Бакалова ще трябва да овладее американски акцент и да се впише в образа на бившата жена на Доналд Тръмп.
  • Тя ще трябва да покаже силната и независима личност на Ивана Тръмп, както и нейната амбиция и способност да постига целите си.
  • Бакалова ще трябва да си партнира с Себастиан Стан, който ще изиграе Доналд Тръмп.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: