Translate

---------------------------------------------------------------------------------

31 март 2015

Курс по английски език за начинаещи | dLambow

(English language course) -

Курс по английски език за начинаещи

Този безплатен онлайн курс по английски език е предназначен не само за напълно начинаещи българи, но също и за хора, които се възвръщат към изучаване на езика след прекъсване. Материалите и темите са така подготвени, че да са подходящи за самостоятелна работа от къщи, без учител или преподавател. Всички обяснения са на български език и са придружени с множество примери на английски, придружени с нужната транскрипция за правилно изговаряне на текстовете.

Курс по английски език
Курс по английски език (English language course)

Английски език (English Langiage).

За никого не е тайна факта, че най-популярния език в света е английския език. На този сайт събираме максимален обем от полезна информация, във максимално удобен и разбираем за българи вид, така че да е подходяща за самостоятелно езиково обучение, без да се налага закупуването на скъпи езикови помагала или учители. Започва се английската азбука и фонетика (букви, звуци и произнасяне), разглеждат се елементарна граматика, лексика и състав на английското изречение. Мерки за обогатяване на словесния запас - с минимум усилия - максимум резултат.




С какво да започнете?

Когато учите английски език за първи път, естествено е да започнете с неговата фонетика, защото правилото е "едно се пише, друго се чете". Както се казва, така директно хващате бика за рогата и от самото начало полагате усилия за овладяване на най-същественото, след което остава да добавяте все нови и нови знания и практика. Още от самото начало приложете метода с листчетата за нови думи и дневно прехвърляйте поне по 20 - 100 нови думи, когато и където се сетите през деня. Така много бързо ще съставите своя минимален словесен запас за начално ползване на езика.

Как да продължите с курса?

След като имате положена елементарната основа при изучаване на английски език (фонетиката и словесния минимум), следва да развиете знанията си с овладяване на елементарната английска граматика, особено в частта й по съставянето на различните видове английски изречения, които ще Ви дадат прозорец към бързо и скорошно реално ползване на езика. Прибавете към това работата с малки примерни текстове и особено с упражненията за превод от английски на български език и обратно. Последното значително ще затвърди уменията Ви за практическо приложение на езиковите знания.

Защо е добре да знаете английски език?

Всяка една човешка дейност може да бъде успешна и неуспешна, според мотивацията, с която подхождаме към нея. Ако мотивацията Ви за изучаване на този курс по английски език е достатъчно висока, то и постигнатите резултати ще са бързи и значителни. Разбира се, ако живеете в малко селище и не ползвате често интернет, едва ли Ви е необходимо само заради модата да изучавате език. 

Но ако си търсите работа в Англия и възнамерявате да се развивате зад граница, това става спешно и наложително. Още повече, че платените учители и курсове по английски са доста скъпи, а на този сайт всичко е достъпно и безплатно.


Английски език се ползва в международната търговия, туризма, Интернет, спортните събития, политиката и не само. Това е един от най-наложените и популярни езици за международно общуване. За много държави по света тома е основен майчин език, а има и такива, в които това е втори официален език. Говори се от над 1 млрд. души и е голямо облекчение да го ползвате при пътуване в чужбина, защото с него почти навсякъде ще Ви разберат.

Знанието на English може да увеличи заплатата или доходите Ви с около 20-30%, а понякога е и задължително условие да започнете. Всичко това може да го постигнете с настоящия онлайн курс по английски език (Online English Lessons for Beginners), който е един чудесен, популярен безплатен английски самоучител за начинаещи. Да се надяваме, че ще помогне и на Вас.

----------------

13 коментара:

Penteros_63 каза...

Защо е добре изцяло да завършите този онлайн курс по английски език за начинаещи? Защото това е езика на международната търговия, на туризма, на спорта, политиката, Интернет, научните постижения, международните организации и в крайна сметка, това е един от най-популярните езици в света и освен държавите , които го имат за основен език, много други го ползват като втори официален език.

Mani_Danchov каза...

Факт е, че английски език говорят повече от един милиард души по света и ако се налага да пътувате в чужбина, знанието на този език може да Ви е от практическа полза и то не само в англоезичните страни. Да не говорим, че знанието на английски може да увеличи шансовете Ви за по-добра заплата с 20-30%, а понякога е задължително условие изобщо за да започнете работа. Той е добър помощник по придвижване по кариерната стълбица. При тези условия, нито един курс по английски език не е излишен и може само да Ви е от полза.

Fingy_67 каза...

Една част от мотивацията Ви е да превърнете курса по английски език като своеобразно хоби - толкова е приятно да можете да прочетете нещо на чужда език, да разберете от първа ръка културата на друга страна или просто да разберете за какво става дума в любимата Ви песен. Основната маса на информацията (текстове, видео) е изложена на английски и една малка част от нея се превежда на български език и то след доста време, когато вече е загубила актуалност.

Веска Станева каза...

Има доста случаи когато един курс по английски език може да се окаже доста добро вложение на пари и време - като например, една обикновена екскурзия до чуждестранна страна, даже и да не е англоезична. При всички случаи, това ще Ви помогне да пообщувате с местните, да се запознаете с някои от тях, да попитате за да ви упътят в правилната посока или за да намерите местна забележителност. Да не говорим, ако се загубите и ще Ви е нужна помощ.

Pa40_Nen каза...

Един реален случай. Голяма българска фирма за работа в Интернет започва преговори с норвежка фирма за доставка на техен антивирусен продукт. За преговорите е нужен ръководител от българската фирма, който знае добре английски език (не норвежки, а английски). Във фирмата работи само един човек, който ползва свободно английски, но като сътрудник на невисока длъжност. Но благодарение знанието на език, той лесно се изкачва по кариерната стълбица, а отделно участва в командировки до Норвегия за сметка на фирмата.

Pedpri_ema4 каза...

Един добър курс по английски език може да Ви свърши добра работа при осъществяване на сериозни запознантва с цел брак в чужбина. Не ще и съмнение, че така човек получава много повече възможности да потърси и подбере идеалната си половинка. Но все пак, такова знание не бива да е формално и подготовката трябва да е добра, свързана със значителна практика.

Пентино63 каза...

Много от информацията в Интернет е на английски език и знанието на този език значително може да разшири кръгозора Ви или да Ви предостави конкурентно предимство в бизнеса или професионалната кариера. Няма да коментираме случаите, когато много свободни позиции за работа са обявени с изисквания в една или друга степен да се владее английски език.

Мами каза...

Започнете с картички с думи - от едната страна на български език, а от другата - на английски език. Четете на български и познавайте на английски. След това ги обърнете обратно - от английски на български. След това ги поставете в разбъркан ред и пак отново. Нека картичките винаги да са с Вас - в къщи, в градския транспорт, в парка и т.н. На ден прехвърляйте до идеално заучаване поне 20 - 100 нови думи. Периодично преглеждайте старите.

Лиса Денк0va каза...

Всъщност, ако стартирате съвсем отначало с английски език, ще са Ви нужни около 1 - 2 седмици сериозни и упорити занимания с английската фонетика - фонетична азбука, произношение, изговаряне на английски звуци (гласни, съгласни) и едва след това може да се заемете с граматика. В този сайт има изложен доста опростен, лесен и добре онагледен с примери вариант на начална английска граматика. Поразровете се из темите и за 2 - 3 дни ще се ориентирате в структурата и изложението и как да си намирате бързо нужните теми.

Bebo каза...

Този онлайн курс по английски език е вече доста обемен (над 500 теми), но всяка тема е просто и ясно обяснена и онагледена с доста конкретни примери от английската реч, с оглед максимално лесно възприемане на съдържанието и прилагането му в практиката.

Ogledo_56 каза...

За последните години се появяват доста школи и курсове по английски език, до степен човек да се чувства объркан кое да избере. Ако чакате някой друг да Ви каже какъв езиков курс Ви трябва, това е сигурния начин да Ви сервират каквото те си знаят, което не означава, че то ще Ви върши работа. Затова е нужно да се замислите защо Ви трябва английски език и кой ще е най-подходящия (за Вас) начин да го научите.

Bina каза...

Ако сте решили да учите английски език от нулата, не е лесно да се ориентирате - курсове, учители, учебници, речници, упражнения - и във всеки от тези случаи има много варианти, в т.ч. и онлайн самоучители, преводачи и т.н. Колкото и да Ви е трудно да изберете подходящ курс, трябва да го направите, за да не губите продуктивно време. Ето, вече сте с този самоучител - това е най-пълния ресурс по темата на български език. Просто започвайте и така ще имате напредък.

Goran_D каза...

Преди да започнем търсенето на подходящи курсове по английски, трябва да сме наясно какви са нашите цели и точно какви резултати очакваме от заниманията с език. Иначе курсовете са много и всеки си хвали школата като най-добра, но най-добра - за какво? Дали и за нас е най-добра?

Популярни публикации

Абонати:

Последни публикации в Самоучител: