Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

14 януари 2024

Матю Рътлър | dLambow

(Matthew Rutler) -

Матю Рътлър - настоящ партньор на Кристина Агилера и баща на дъщеря й Съмър


Кой е Матю Рътлър?

Матю Рътлър (Matthew Rutler) - настоящ партньор на Кристина Агилера (Christina Aguilera) и баща на дъщеря й Съмър. Кристина и Матю са заедно повече от десетилетие и се запознават през 2009 г. на снимачната площадка на Burlesque. Матю Рътлър е роден на 5 април 1985 г. в Уайкоф, Ню Джърси, САЩ. Той е син на:

  • - Баща: Дейвид Рътлър (David Rutler), който е предприемач, и
  • - Майка: Катлийн Рътлър (Kathleen Rutler), която е учителка.
Матю Рътлър
Матю Рътлър (Matthew Rutler)

Образование и кариера

Рътлър е завършил Университета на Калифорния, Лос Анджелис, със специалност бизнес администрация. След дипломирането си започва работа в инвестиционния бизнес. През 2011 г. той става вицепрезидент на платформата за онлайн обучение MasterClass. Матю е филмов продуцент-асистент, режисьор и музикант-китарист, известен със своите изяви във филмите:

  • - Сурогати,
  • - Градът и
  • - Край на мрака.

Той също е бивш член на популярната група Nate Mott Band. Рътлър е режисирал няколко музикални клипа за Агилера, включително:

  • - „Your Body“ (2012),
  • - „Not Myself Tonight“ (2010) и
  • - „Burlesque“ (2010).

Той също така е продуцирал филма „Сърцето на тигъра“ (2016), в който участва Агилера. Рътлър е също така успешен музикален продуцент. Той е работил с редица известни изпълнители, включително Агилера, Джей Ло и Шон Мендес.



Личен живот

Започва кариерата си като асистент на продукцията на филма „Бурлеска“ (Burlesque) (2010), където среща певицата Кристина Агилера през 2009 г. Двамата започват да се срещат през 2010 г. Те се сгодяват на Свети Валентин през 2013 г., но все още не са женени. Заедно са повече от десетилетие и имат дъщеря, наречена:

която се ражда през 2014 г. Агилера също има син:

но от предишния си брак с Джордан Братман (Jordan Bratman). Рътлър е близък с сина на Агилера, Макс, от брака ѝ с Джордан Братман.

Сега Кристина и Матю живеят в Бевърли Хилс, Калифорния, и са щастливи така както са. Рътлър е известен като любящ и отдаден баща и партньор. Той често публикува снимки на семейството си в социалните медии. „Матю е страхотен партньор и баща“, каза Агилера пред списание People през 2022 г. „Той ме кара да се чувствам обичана и подкрепяна.“

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: