Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

13 януари 2024

Франко Арналес | dLambow

(Franco Arnales) -

Франко Арналес - партньор ли е на Линда Еванджелиста (Linda Evangelista)?


Какви са отношенията на Франко Арналес с Линда  Еванджелиста?

Франко Арналес (Franco Arnales) и Линда Еванджелиста (Linda Evangelista) са в кратка връзка през 2006 година, която води до зачеването на:

  • - сина им: Огъстин Джеймс Еванджелиста (Augustine James Evangelista),

роден на 11 октомври 2006 година. Франко Арналес е псевдоним на Франсоа-Анри Пино (François-Henri Pinault) - френски милиардер и собственик на модния конгломерат PPR, който включва марки като:

  • - Gucci,
  • - Yves Saint Laurent,
  • - Balenciaga и други.

 

Франко Арналес
Франко Арналес (Franco Arnales)

Франсоа-Анри Пино е съпруг от 2009 г. на актрисата:

с която имат:

  • - дъщеря: Валентина Палома Пино,

родена на 21 септември 2007 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.

Коя е Линда Еванджелиста?

Линда Еванджелиста е една от най-успелите и влиятелни модели на всички времена и краси над 700 корици на списания. Тя е известна най-вече с това, че е дългогодишната муза на фотографът Стивън Мейзъл, както и за изказването си по времето на най-големите ѝ успехи – „Ние не се будим за по-малко от 10 000$ на ден.“ Тя държи рекорда за многократните си появи на корицата на Вог Италия (Vogue Italia), всички са заснети от Мейзъл.


Тайни около бащинството на сина Огъстин

Еванджелиста е пазила в тайна идентичността на бащата на детето си повече от четири години, като твърди че той е “нюйоркски архитект”. През 2011 година обаче тя подава иск за издръжка от Арналес, като иска 46 000 долара на месец за разходи за гледане на детето. Тя твърди, че Арналес не е давал никакви пари за сина си и не е показал интерес към него. Арналес от своя страна заявява, че Еванджелиста е желала да запази бременността в тайна и че той е бил готов да признае бащинството си и да плати разумна издръжка.

След двегодишно съдебно дело, Еванджелиста и Арналес постигат споразумение през 2012 година, което не е обявено публично. Според източници, Еванджелиста получава значително по-малко от поисканото от нея. Оттогава двамата поддържат добри отношения заради детето си и са забелязани да прекарват време заедно като семейство.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: