Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

17 януари 2024

Катлин Балгли | dLambow

(Kathleen Balgley) -

Катлин Балгли - майка на супермодела Емили Ратайковски (Emily Ratajkowski)


Коя е Катлин Балгли?

Катлин Ан Балгли (Kathleen Anne Balgley) е родена през 1952 г. в Израел и е на 70 години. Тя има от израелско-ирландски етнически произход.

Катлин Ан Балгли
Катлин Ан Балгли (Kathleen Anne Balgley)

Личен живот

Джон Ратайковски се запознава с бъдещата си съпруга Катлин Балгли в средата на 80-те в академията Сан Диегито, Южна Калифорния, където и двамата са учители и излизат заедно известно време. Те имат периодична връзка, а сключват брак, след като Катлийн забременнява с дъщеря им.

Дъщеря: Емили Ратайковски (Emily Ratajkowski)

Катлин и Джон стават родители на дъщеря си Емили Ратайковски (Emily Ratajkowski) на 7 юни 1991 г. в Лондон, Англия. Тричленното семейство живее в Енсинитас, близо до Сан Диего, Калифорния.


h3 style="text-align: left;">Професионална кариера

Балгли има бакалавърска степен от Калифорнийския университет и също така е завършила докторската си степен по литература от същия университет. Тя преподава американска литература в Полша от 1987 до 1988 г. със стипендия на Фулбрайт след дипломирането си.

След завръщането си в САЩ тя започва работа като доцент по английски език в Калифорнийския държавен университет, а също така работи в обществени колежи. Катлийн Балгли печели докторска степен по литература от Калифорнийския университет в Сан Диего. По време на академичната си кариера тя е преподавателка в програмите за писане на:

  • - University of California,
  • - Los Angeles (UCLA),
  • - асоцииран директор по писане в Шестия колеж на UCSD и
  • - титулярен доцент по английски език в Калифорнийския държавен университет, Сан Луис Обиспо.


Кэтлин Балгли винаги е била обсебена от красотата на дъщеря си Емили, още от дете. Интересен факт е, че тя е залепвала снимки на Емили на хладилника и многократно се е възхищавала на красотата на детето си. Това обаче кара Емили да се чувства неудобно на моменти.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: