Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

17 януари 2024

Ейприл Кимбъл | dLambow

(April Kimble) -

Ейприл Кимбъл - съпруга на певеца Лайл Ловет (Lyle Lovett) с 4 награди Грами


Коя е Ейприл Кимбъл?

Ейприл Кимбъл (April Kimble) е американска продуцентка на филми и музика, която стана известна като съпругата на Лайл Ловет. Той е американски певец, композитор, автор на песни, актьор и звукозаписен продуцент, известен със своя отличителен музикален стил, който съчетава елементи от кънтри, фолк, джаз и американа. Той е роден на 1 ноември 1957 г. в Клайн, Тексас и от своя страна е бивш съпруг на Джулия Робъртс (Julia Roberts). - известна американска актриса, нашумяла с участието си във филма "Хубава жена".

Ейприл Кимбъл
Ейприл Кимбъл (April Kimble)

Лайл посещава Texas A&M University, където учи журналистика и немски език, но страстта му към музиката продължава да расте. Той започва да свири в местни зали и започва да привлича вниманието с уникалната си смесица от кънтри, фолк и други музикални влияния. Той е спечелил четири награди Грами.

Личен живот на Ейприл Кимбъл

- Съпруг: Лайл Ловет (Lyle Lovett)

April Kimble и Лайл Ловет (Lyle Lovett) се срещат през 1997 г., но се женят едва през 2017 г. в Тексас. Разликата във възрастта на двойката от 18 години е тема на дискусия, като феновете се питат как са се оженили, къде са се запознали и за разликата във възрастта им. Те имат две деца - близнаци, син и дъщеря. Децата им са родени на 12 юни 2017 г., годината, в която те сключват брак.

Кои са близнаците от семейството на Лайл Ловет?

Лайл и Ейприл споделят близнаци, син и дъщеря, от семейната им връзка. Те раждат децата си през същата година като сватбата им, през 2017 г. Подробности за близнаците на Ейприл Кимбъл обаче не са предоставени.

Как Ейприл Кимбъл се запознава със съпруга си?

Двамата се срещат на журналистическо събитие и това за тях е любов от пръв поглед. Двойката се среща през 1997 г. и се сгодява през 2003 г. Лайл Ловет и Ейприл Кимбъл тържествено сключват брак на 4 февруари 2017 г. в окръг Харис, Тексас. Те са заедно повече от две десетилетия и връзката им изглежда по-силна от всякога.

Ейприл Кимбъл (April Kimble) е родена на 7 януари 1975 г. в САЩ.


Какво прави Ейприл Кимбъл?

Освен съпруга на знаменитост, Ейприл е филмов и музикален продуцент. Някои от забележителните филми, които е продуцирала, са:

  • - Килиманджаро (Kilimanjaro) - 2013 г,
  • - X/Y (2014 г.),
  • - Джес + Мос (Jess + Moss) - 2011 г.

Освен това е работила като музикален съветник и мениджър за няколко филма, включително:

  • - The Dry Land,
  • - Seven Days in Utopia и
  • - Brooklyn Brothers Beat the Best.

Като продуцент Кимбъл е работил в късометражни филми като:

  • - It's Not Big It's Large и
  • - Muertas.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: