Translate

---------------------------------------------------------------------------------

04 януари 2024

Кукла Барби Клаудия Шифър | dLambow

(Barbie Doll Claudia Schiffer) -

Излезе кукла Барби, вдъхновена от Клаудия Шифър на Mattel Creations


Какво е Барби Клаудия Шифър?

Кукла Барби Клаудия Шифър (Barbie Doll Claudia Schiffer) от Mattel Creations е новия прототип на специалната кукла, която е създадена в чест 30-годишнината на легендарния тоалет на Versace, който легендарната германска супермоделка Клаудия Шифър (Claudia Schiffer) носи на модното ревю на марката през 1994 г. Куклата е облечена в реплика на известната лазурна рокля на Версаче.

Кукла Барби Клаудия Шифър
Кукла Барби Клаудия Шифър (Barbie Doll Claudia Schiffer)

Mattel Creations представи новата кукла Барби Клаудия Шифър през юли 2022 г. Куклата е проектирана, за да отпразнува емблематичния момент за Шифър на модния подиум от шоуто на Atelier Versace за есен/зима 1994 г.

Кукла Барби Клаудия Шифър в рокля на Versace

Куклата е с височина 29 см и има дълга до раменете, руса коса, която е разделена в средата и е оформена в къси слоеве. Има сини очи и леко кафяви вежди. Лицето ѝ е боядисано с естествен грим, включително червило в цвят розово и сенки за очи в цвят кафяво.

Облекло

Куклата е облечена в емблематичната къса черна рокля на Versace с асиметричен ръб, дълъг ръкав и висока яка, която Шифър носи на шоуто през 1994 г. Роклята е изработена от сатен и има дълъг, ефирен воал. Украсена е с елегантни златни шевове, бродерия и блясъци. Куклата има дълга руса коса, която е заплетена в кок, и сини очи. Тя носи високи токчета, златни обеци и перлено колие.


Описание

Куклата се предлага в луксозна кутия с лого на Versace, която е проектирана да прилича на модна сцена. Куклата е поставена на платформа, която е обградена от огледала. В кутията има и малък етикет, който гласи: „Claudia Schiffer Supermodel Barbie Doll in Versace Gown“.

Ограничени продажби

Куклата е пусната в продажба на 16 юли 2022 г. Тя е достъпна само в ограничен тираж от 3000 броя за закупуване от Mattel Creations. Цената ѝ е 150-300 долара. Куклата Барби Клаудия Шифър е чудесен начин да отпразнувате наследството на една от най-емблематичните супермодели на всички времена.

Подарък за ценители

Кукла Барби Клаудия Шифър е чудесен подарък за феновете на супермодела или за всеки, който цени красотата и елегантността. Тя е уникална кукла, която ще бъде ценен колекционерски предмет за ценители.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Абонати:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: