Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

15 май 2023

Съмър Рейн Рътлър | dLambow

(Summer Rain Rutler) -

Коя е Съмър Рейн Рътлър?

Световно известната Кристина Агилера (Christina Aguilera) е майка на малката Съмър Рейн Рътлър, а годеникът й Матю Рътлър е неин баща. Докато по-големият полубрат на Съмър е Макс Братман (Max Bratman) - син на Кристина от бившия й съпруг Джордан Братман (Jordan Bratman).

Агилера споделя от време на време на различни места в интернет някои забавни снимки на дъщеря си, за радост на многобройноте си фенове от цял свят, придружени с послания от рода на:
"Честит 7-ми рожден ден ..., времето тече твърде бързо, но всяка година съм толкова възхитена от красивия човек, който си и продължаваш да растеш! Толкова си обичана от всички около теб и ни вдъхновяваш да виждаме света по-ярък благодарение на теб и специалната енергия, която излъчваш! Мама те обича толкова много!"
Съмър Рейн Рътлър
Съмър Рейн Рътлър (Summer Rain Rutler)

Какво знаем за Summer Rain Rutler?

Съмър е дъщеря на известната поп певица и акттриса Кристина Агилера и нейният дългогодишен годеник, продуцент на филми и музикант Матю Рътлер (Matthew Rutler), които са сгодени от 2014 г., като скоро след това се появи новината за бременността на Кристина. 

Така, Съмър Рътлър е родена на 16 август 2014 г. (зодия е Лъв) в „Cedars-Sinai Medical Center“ в Калифорния, САЩ. А преди това, майка й прави гола фотосесия за бременни по време на бременността си за списание "V".



Произход и увлечения на Съмър Рейн Рътлър-Агилера

Съмър Рейн Рътлър-Агилера (Summer Rain Rutler-Aguilera) е пълното й име в Еквадор. Тя има:

  • - еквадорски,
  • - немски,
  • - ирландски,
  • - уелски и
  • - холандски 

произход от страната на Кристина и

  • - американски 

от страната на Матю. Малката звезда вече започна да разперва криле в развлекателната индустрия. Тя участва в реклама на Nintendo заедно с майка си. Според майка й, Съмър е усъвършенствала творческата си страна по време на карантинните ограничения през последните години.

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: