Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

21 декември 2023

Макс Лайрън Братман | dLambow

(Max Lairon Bratman) -

Макс Лайрън Братман - син на Кристина Агилера от Джордан Братман


Кой е Макс Лайрън Братман?

Макс Лайрън Братман (Max Lairon Bratman) - първородно дете на известната американска поп суперзвездата Кристина Агилера (Christina Aguilera) и бившия й съпруг Джордан Братман (Jordan Bratman), музикален продуцент. Макс е роден на 12 януари 2008 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Името му е съчетание от еврейски и латински и в превод означава "Моята най-добра песен".

Макс Лайрън Братман
Макс Лайрън Братман (Max Lairon Bratman)

Сестра Съмър Рейн Братман

Макс има по-малка сестра, Съмър Рейн Братман (Summer Rayne Bratman), родена от втория брак на майка му Кристина с Матю Рътлър. Макс е наследил музикалния талант на майка си и често пее и танцува с нея. Той също така обича видео игри и спорт.

Какво е любимото му хоби?

Според някои източници, Макс Лирън Братман обича да пее и да танцува с майка си, както и да играе видео игри и спорт. Той е наследил музикалния талант на Кристина Агилера и е наречен “малък забавител” от нея.

Има ли Макс Лайрън Братман професионални амбиции в музиката?

Не е сигурно, дали Макс Лайрън Братман има професионални амбиции в музиката, но той определено има талант и интерес към нея. Според майка си, той обича да пее и да танцува. Той също така участва в някои музикални проекти на Кристина Агилера, като например:

  • - в песента Sing for Me от албума Lotus и
  • - в документалния филм The Road to Stardom with Christina Aguilera.

Може би в бъдеще ще видим Макс да следва стъпките на своята знаменита майка.


Каква е Кристина Агилера като майка?

Кристина Агилера усъвършенства повече от десетилетие занаята да бъде работеща майка на две деца - син Макс Лайрън Братман, роден от първия ѝ съпруг Джордан Братман, и дъщеря Съмър Рейн Рътлър, родена настоящия й партньор Матю Рътлър (Matthew Rutler). Певицата е горда и любяща майка, която подкрепя талантите и интересите на децата си.

„Определено не е лесно да жонглираш между работа и майчинство, тъй като да си родител само по себе си е работа на пълен работен ден“, каза тя. „Просто трябва да го накараш да работи за теб. Животът ми има толкова много различни движещи се части, но децата ми са централната част, а всичко останало се измества около тях.“

Тя често споделя снимки и видеа с тях в социалните мрежи и ги нарича "светлината на живота ѝ". Кристина Агилера също така е ангажирана с различни благотворителни каузи, свързани с детските права и здравето, като е посланик на Световната програма за храна на ООН и основател на фондацията Christina Aguilera Foundation.

Агилера каза на хората: „Въпреки че Джордан и аз сме разделени, нашият ангажимент към нашия син Макс остава толкова силен, колкото винаги.“

Какъв спорт обича Макс?

Според някои източници, Макс Лайрън Братман обича да играе футбол и бейзбол. Той е член на местния отбор по футбол и често ходи на мачове с майка си. Той също така е фен на Лос Анджелис Доджърс, един от най-известните бейзболни отбори в САЩ.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: