Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

09 януари 2024

Джеймс Хейвън | dLambow

(James Haven) -

Джеймс Хейвън - брат на Анджелина Джоли (Angelina Jolie)


Кой е Джеймс Хейвън?

Джеймс Хейвън Войт (James Haven Voight) е американски актьор, роден на 11 май 1973 г. Джеймс Хейвън  в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Той е син на актьорите:

  • - Баща: Джон Войт (Jon Voight) и

и по-голям брат на:

Джеймс Хейвън Войт
Джеймс Хейвън Войт (James Haven Voight)

Образование и професионален живот

Хейвън е завършил Университета на Южна Калифорния, където е спечелил наградата Джордж Лукас (George Lucas Award) за режисура на студентски филм. Той е имал малки роли в няколко филма и телевизионни сериали, като:

  • - CSI: Crime Scene Investigation,
  • - Breaking Dawn и The Game.

Роднинска връзка

Джеймс Хейвън и Анджелина Джоли са били много близки от детството си, след като техните родители са се развели през 1976 година. Те са си били подкрепа един за друг, особено след смъртта на тяхната майка от рак през 2007 година. Джеймс Хейвън е помагал на сестра си с гледането на децата ѝ, като е бил главен "дядо" на шестте й деца. Името на първото биологично дете на Анджелина Джоли, Шайло (Shiloh), е избрано от Джеймс Хейвън, който е искал да има такова средно име.

Отчуждаване

В последните години обаче изглежда, че Джеймс Хейвън и Анджелина Джоли са се отдалечили един от друг. През 2017 година Анджелина Джоли го е освободила от ролята му на "дядо" и оттогава той има малко контакти с нея или с децата ѝ. Джеймс Хейвън живее в скромен апартамент в Лос Анджелис и се занимава с хуманитарна работа. Той е насърчавал сестра си да се помири с техния баща Джон Войт, с когото тя има сложни отношения.

Джеймс Хейвън има собствена кариера в хуманитарната работа.

Джеймс е основател на SafeHaven, организация, която се бори срещу трафика на хора и защитава правата на децата. Той също така е създател на Give Love Give Life, организация, която подкрепя жените, страдащи от рак на яйчниците и други гинекологични заболявания.

Освен това той е член на съвета на директорите на All Tribes Foundation, фондация, която подпомага културното и икономическото оцеляване на коренните народи. Джеймс Хейвън е посветил живота си на младежките причини по целия свят и разработва комплексни решения за тази неизчислима системна проблем.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: