Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

04 декември 2023

Ревюта на Линда Еванджелиста | dLambow

(Linda Evangelista reviews) -

Кои са най-известните ревюта на Линда Еванджелиста?


Версаче (Versace)

Едно от най-известните ревюта, на които Линда Еванджелиста участва, е това на Версаче през 1991 година, когато тя заедно с:

дефилират на подиума, пеейки песента „Freedom! '90“ на Джордж Майкъл (George Michael). Това е смятано за един от най-емблематичните моменти в историята на модата, който ознаменува възхода на супермоделите и тяхното влияние върху поп културата. Това ревю е било вдъхновено от музикалния видеоклип на Джордж Майкъл, в който участват Линда Еванджелиста и други модели.

Ревюта на Линда Еванджелиста
Ревюта на Линда Еванджелиста (Linda Evangelista reviews)

Шанел (Chanel)

Друго известно ревю, на което Линда Еванджелиста участва, е това на Шанел през 1992 година, когато тя дефилира с яркосиня коса и елегантен тоалет от колекцията на Карл Лагерфелд (Karl Lagerfeld). Това ревю е било част от есенно-зимната колекция на Шанел, която е била посветена на холивудските звезди от 40-те и 50-те години. Линда Еванджелиста е била една от любимите модели на Лагерфелд и е работила с него много пъти.


Долче и Габана (Dolce & Gabbana)

Линда Еванджелиста има много други незабравими ревюта, на които е участвала, като например това на Долче и Габана през 1994 година, когато тя дефилира с червена перука и червено бельо.

Фенди (Fendi)

Ревю на Фенди през 2017 година, когато Линда се завръща на подиума след 15-годишно отсъствие. Тя е една от най-успешните и разнообразни модели в света, която може да пресъздаде различни стилове и образи. Тя е наричана „хамелеонът“ на модната индустрия. Тя е била част от много ревюта и рекламни кампании за Фенди, който е италиански моден бранд. Тя е работила с Карл Лагерфелд, който е бил художествен директор на Фенди от 1965 до 2019 година.

Вог (Vogue)

Линда също така е била на корицата на италианския Вог през 1992 година, облечена в тоалет от Фенди.

Линда Еванджелиста има впечатляващ професионален живот и отношения с някои от най-популярните модни списания. Тя продължава да бъде вдъхновение за много хора и да показва своята красота и стил.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: