Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

19 декември 2023

Вивиан Уорд от Хубава жена | dLambow

(Vivian Ward in "Pretty Woman") -

Джулия Робъртс като Вивиан Уорд от "Хубава жена"


Коя е Вивиан Уорд в "Хубава жена"?

Джулия Робъртс (Julia Roberts) играе във филма "Хубава жена" ("Pretty Woman") ролята на Вивиан Уорд (Vivian Ward), проститутка от Лос Анджелис, която се среща с Едуард, богат и успешен бизнесмен, който я наема за седмица, за да му прави компания. По време на тяхното пребиваване заедно, тя се влюбва в него и той я учи как да се държи като дама от висшето общество.

Вивиан Уорд от Хубава жена
Вивиан Уорд от Хубава жена (Vivian Ward in Pretty Woman)

Вивиан също така получава скъпи дрехи, бижута и подаръци от Едуард Люис (Edward Lewis). Цени го за неговата интелигентност, щедрост и романтика. Тя се променя благодарение на него и става по-самоуверена и щастлива. В края на филма, тя приема предложението му да остане с него. Тя го целува на балкона.


Ролята на Вивиан Уорд е една от най-известните и популярни роли на Джулия Робъртс. Тя показва своя талант, очарование и хумор в тази роля, която я прославя като една от най-големите звезди в Холивуд. Тя получава Златен глобус за най-добра актриса в мюзикъл или комедия за тази роля.

Тя също така е номинирана за Оскар за най-добра актриса за същата роля. Джулия играе ролята на Вивиан Уорд по такъв начин, че я направи не само красива и забавна, но и умна и чувствителна. Тя показва как Вивиан Уорд се превръща от проститутка в принцеса (нещо като историята на Пепеляшка в Холивудски вариант).

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: