Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

08 декември 2023

Ричард Гиър като Едуард в Хубава жена | dLambow

(Richard Gere as Edward in Pretty Woman) -

Каква е ролята на Ричард Гиър във филма "Хубава жена"?

Ричард Гиър играе ролята на Едуард Люис (Edward Lewis) във филма "Хубава жена", богат и успешен бизнесмен, който се занимава с корпоративни сделки и сливания. Той е разочарован от своя живот и отношенията си с жените. Той се среща с Вивиан Уорд (Vivian Ward), проститутка от Лос Анджелис (ролята на Джулия Робъртс), която той наема за седмица, за да му прави компания на различни бизнес и социални събития.

Ричард Гиър като Едуард в Хубава жена
Ричард Гиър като Едуард в Хубава жена (Richard Gere as Edward in Pretty Woman)

По време на тяхното пребиваване заедно, той се влюбва в нея и я учи как да се държи като дама от висшето общество. Той също така й купува скъпи дрехи, бижута и подаръци. Води я на романтични места, като опера, полет с хеликоптер и хотелски апартамент. Той я цени за нейната честност и оптимизъм. Той се променя благодарение на нея и става по-човечен и щедър. В края на филма, Едуард я търси и я моли да остане с него. Тя приема и те се целуват на балкона (нещо като Ромео и Жулиета в Холивудски вариант).


Ролята на Едуард Люис е една от най-известните и популярни роли на Ричард Гиър. Той показва своя талант и хумор в тази роля, която го прослави като един от най-големите звезди в Холивуд. Той получава номинация за Златен глобус за най-добра мъжка роля в мюзикъл или комедия за тази роля. Той играе ролята на Едуард Люис по такъв начин, че да го прави не само богат и властен, но и раним и чувствителен. Той показва как Едуард Люис се превръща от студен и безразличен бизнесмен в любящ и щастлив човек.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: