Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

11 декември 2023

Професионални изяви на Наоми Кембъл | dLambow

(Professional Appearances of Naomi Campbell) -

Последните професионални изяви на Наоми Кембъл като модел


Кои са последните професионални изяви на Наоми?

Наоми Кембъл е една от най-успешните и известни модели в света, която продължава да работи и да се изявява в модната индустрия.

Професионални изяви на Наоми Кембъл
Професионални изяви на Наоми Кембъл (Professional Appearances of Naomi Campbell)

Ето някои от последните й професионални изяви като модел:


Октомври 2020

През октомври 2020 г. Наоми става корица на британското издание на Vogue, като показва своята красота, стил и влияние. В интервюто си тя разказва за своята кариера, личен живот, благотворителност и борбата си за разнообразие и равенство в модата.

Септември 2020

През септември 2020 г. Кембъл участва в модното ревю на BOSS за пролет-лято 2023 г., което се провежда в Милано. Тя носи елегантна черна рокля с дълбоко разрез до бедрото и демонстрира своята харизма и увереност на подиума.


Юли 2020

През юли 2020 г. Наоми Кембъл е звездата на кампанията на Burberry за фестивалния сезон, която е заснета от фотографа Данкан Николсън. Тя позира в различни аутфити от колекцията на британската модна къща, вдъхновени от музикалните фестивали и британската култура.

Това са само някои от последните професионални изяви на Наоми Кембъл като модел, които доказват, че тя е все още на върха на своята игра и е референт за цяло поколение модели

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: