Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

10 декември 2023

Фаусто Агилера | dLambow

(Fausto Aguilera) -

Фаусто Агилера - баща на американска певица Кристина Агилера



Кой е Фаусто Агилера?

Фаусто Вагнер Ксавие Агилера-Монге (Fausto Wagner Xavier Aguilera-Monge) е еквадорски пенсиониран военен, който е бил женен за музикантката Шели Лорейн (Shelly Loraine), с която са в брак през периода 1980 г. - 1987 г. 

Фаусто Агилера

Фаусто Агилера (Fausto Aguilera)


Фаусто е баща на две дъщери:

  • - Рейчъл Агилера (Rachel Aguilera), родена през 1986 г.,

които са известни певици и автори на песни. Фаусто и Шели са се развели, когато Кристина е била малка, и тя е имала трудни отношения с него. Тя е разказвала, че той е бил груб и агресивен към нея и майка й, и че това е повлияло на нейната музика и личност.


Фаусто Агилера е роден на 29 ноември 1949 година в Гуаякил, Еквадор. Той е имигрирал в САЩ и е служил в армията, като е бил разположен на различни места, включително Япония, Ню Йорк и Тексас. Той е работил и като учител по испански език в Ню Джърси.

Родители на Фаусто:

  • - Една Мария Монге Вердуга Агилера (Edna Maria Monge Verduga Aguilera - починала)
  • - Фаусто Агилера (Fausto Aguilera - починал)


Фаусто Агилера е бил диагностициран с рак на простатата през 2012 година и е бил подложен на операция. Той е изразил желание да се помири с Кристина, но тя не е отговорила на неговите опити за контакт.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: