Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

23 декември 2023

Любимата марка на Линда | dLambow

(Linda's favorite brand) -

Коя е любимата марка на Линда Еванджелиста?

 

Има ли Линда Еванджелиста любима марка?

Трудно е да се определи коя е любимата марка на Линда Еванджелиста (Linda Evangelista), тъй като тя е работила с толкова много различни и престижни марки. Но може да споменем някои от марките, с които тя е имала по-тесни отношения или по-дългогодишно сътрудничество. Например:

Любимата марка на Линда
Любимата марка на Линда (Linda's favorite brand)

Chanel

Тя е била една от любимите модели на Карл Лагерфелд (Karl Lagerfeld), който е бил художествен директор на Chanel от 1983 до 2019 година. Тя е участвала в много ревюта и рекламни кампании за Chanel, като например тази за парфюма Coco Mademoiselle през 1991 година. Тя също така е била на корицата на британския Vogue през 1990 година, облечена в сребрист плащ от Chanel.

Versace

Тя е била една от музите и близките приятелки на Джани Версаче (Gianni Versace), който е основал модната къща Versace. Тя е участвала в много от неговите ревюта и рекламни кампании, като например тази за парфюма Blonde през 1995 година. Тя също така е била шокирана от неговото убийство през 1997 година и е посетила неговата погребална церемония.


Fendi

Тя е била част от много ревюта и рекламни кампании за Fendi, който е италиански моден бранд. Тя е работила с Карл Лагерфелд, който е бил художествен директор на Fendi от 1965 до 2019 година. Тя също така е била на корицата на италианския Vogue през 1992 година, облечена в тоалет от Fendi.

Това са само някои от марките, с които Линда Еванджелиста е работила и може би обичала. Но тя е била толкова разнообразна и талантлива, че може да носи и излъчва красота с всяка марка, която е избирала.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: