Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

17 декември 2023

Рейчъл Грийн | dLambow

(Rachel Green) -

Рейчъл Грийн е ролята на Дженифър Анистън в сериала "Приятели"


Коя е Рейчъл Грийн?

Рейчъл Грийн (Rachel Green) е една от шестте главни герои на телевизионния сериал „Приятели“. Тя е изиграна от Дженифър Анистън (Jennifer Aniston), която спечели награда Еми и Златен глобус за ролята си. Появява се в 10 сезона от 1994 до 2004 г. Рейчъл е родена в богато семейство и е била отгледана като разглезена принцеса.

Рейчъл Грийн
Рейчъл Грийн (Rachel Green)

Рейчъл Грийн се жени за бившия си съученик Бари Фарбър (Barry Farber) на 18-годишна възраст, но се развежда с него в деня на сватбата си.  Тя се премества в Ню Йорк, за да започне нов живот, и се настанява в апартамента на своята най-добра приятелка от детството, Моника Гелър (Monica Geller).

Рейчъл е амбициозна да започне кариерата си в модата, но първоначално има трудности да намери работа. С течение на времето Рейчъл се развива като личност. Тя започва да работи като сервитьорка в кафето „Централ Перк“, където се запознава с останалите приятели. Тя също така започва да се учи да бъде самостоятелна и да поема отговорност за живота си.

Рейчъл е амбициозна и иска да постигне успех в живота. Тя започва работа като сервитьорка в Central Perk, докато се опитва да намери работа в модната индустрия. В крайна сметка тя успява да получи работа като продавачка в Bloomingdale's и впоследствие става дизайнерка.

Рейчъл има сложна връзка с Рос Гелър (Ross Geller), брат на Моника. Двамата са влюбени един в друг, но техната връзка е изпълнена с препятствия. Те се женят в Лас Вегас в епизод от пети сезон, но бракът им е анулиран. В крайна сметка те се женят повторно в епизод от сезон десет и имат две деца: дъщеря Ема и син Бен.

Рейчъл е една от най-популярните героини в „Приятели“. Тя е забавна, очарователна и лесна за идентифициране. Анистън е прекрасна в ролята, и Рейчъл е една от причините, поради които сериалът е толкова успешен.


Ето някои от ключовите характеристики на Рейчъл Грийн:

  • - Красива и секси
  • - Повърхностна и незряла в началото
  • - Развива се като личност с течение на времето
  • - Има сложна връзка с Рос Гелър
  • - Женена за Рос Гелър и има две деца с него
  • - Популярна и relatable героиня


Рейчъл Грийн е един от най-емблематичните женски герои в телевизионната история. Тя е пример за това как дори и най-невероятните неща могат да се случат, ако просто следвате сърцето си.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: