Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

16 октомври 2023

Пипната снимка | dLambow

(Touching photo) -

Пипната ли е тази снимка?

Какъв Ви е проблема?

Просто картинката е хубава и въздействаща и никой не твърди, че тази снимка не е пипана. Това не е публикация за вярващи или невярващи, а най-малко е страница за черногледци. Защо трябва да насаждаме негативизъм? Защо трябва да натрапваме на останалия свят негативния си мироглед към живота?

Пипната снимка
Пипната снимка (Touching photo)

Разбира се, че снимката е "пипната". Всяка снимка в социалните медии (без изключение) е "пипната" най-малко като сте натиснали копчето за снимане. Когато гледате телевизора, всяка секунда трябва да им пишете, че е пипнато. Там не всяка програма, а всеки кадър от програмите е пипнат, без изключение. Всичките излизат на екран задължително пипнати (гримирани). И това ли ви дразни?

Като гледате филм, това ли се върти в главата ви - че не всеки кадър, а всеки пиксел от всеки кадър на филма е не просто пипнат, а детайлно обработен. Някои от филмите (все повече) се снимат само концептуално, а след това с компютър се попълва абсолютно цялата "реалност", освен структурата на движенията. В бойните сцени и не само в тях, кадрите се заснемат с висока скорост и след това на бавни обороти детайлно се обработват и преработват (пипват се).


И ако си мислите, че ви говоря само за интернет и за телевизиите, грешите! Целият живот около вас и около всички хора по планетата, малко или много е "пипнат". Например, масата върху която се храните всеки ден - цялата, отгоре до долу, е пипана - обработена, рязана, боядисана, застилана... Дрехите, жилището, улиците .... Къде си въобразявате, че живеете?

Вземете топката за игра - защо пада надолу, а не нагоре? Защото някой така е "пипнал" гравитацията. Защо земята се върти от запад на изток? Защото такъв е закона за въртене на земята и някой го е "пипнал" точно така, преди да натисне копчето за включване (за завъртане на Земята). Защо се ражда един човек? Защото някой, някъде, нещо е пипнал преди това...

Казано е: "Всичко е илюзия." Но за сега - толкова за пипането ... Ще ви е нужно време да го проумеете и асимилирате...

Което не означава, че ще го разберете, нито че ще спрете да правите негативни коментари... Котката не пада на гърба си...

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: