Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

01 декември 2023

Шели Лорейн Кърнс | dLambow

(Shelly Loraine Kearns) -

Шели Лорейн Кърнс - майка на Кристина Агилера


Коя е Шели Лорейн Кърнс?

Шели Лорейн Киърнс (Shelly Loraine Kearns, преди - Shelly Loraine Aguilera, а е родена като Shelly Loraine Fidler) е майка на известната американска певица Кристина Агилера. Тя е родена на 23 март 1960 г. в Рочестър, Пенсилвания, САЩ и има германско, ирландски и холандски произход.

Шели Лорейн Киърнс
Шели Лорейн Кърнс (Shelly Loraine Kearns)

Шели Киърнс е пианистка  в Младежкия симфоничен оркестър на САЩ. След като се омъжва за Фаусто Агилера, тя спира сценичната си кариера и става учителка по испански език. Шели се развежда с Фаусто, когато Кристина е на 6 години, заради неговото насилие и строгост.

Шели-Лорейн отглежда Кристина и по-малката ѝ сестра Рейчъл с помощта на майка си. Тя подкрепя музикалния талант на Кристина и я насърчава да участва в различни конкурси и шоута. Тя е близка с дъщеря си и има татуировка на лявата си ръка с надпис “Te Amo Siempre”, което означава “Обичам те завинаги” на испански.


Личен живот


Родители

  • Делси Фидлър (Delcie Fidler)
  • Лоуел Фидлър (Lowell Fidler)


Съпрузи

  • - Джим Киърнс (Jim Kearns) - в брак от 1991 г.,
  • - Фаусто Агилера (Fausto Aguilera) - в брак от 1980 г. до 1987 г.


Деца:

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: