Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

19 септември 2023

Абигейл Хопкинс | dLambow

(Abigail Hopkins) -

Какво се знае за дъщерята на сър Антъни Хопкинс?


Коя е Абигейл Хопкинс?

Абигейл Хопкинс (Abigail Hopkins) е американска актриса, певица, автор на песни и театрален режисьор, известна най-вече с ролята си във филма на Индо-Бангладеши „Ромео срещу Жулиета“.

Абигейл Хопкинс
Абигейл Хопкинс (Abigail Hopkins)

Детството на Абигейл

Тя е родена на 20 август 1968 година от родители:
и тогавашната му съпруга
  • - Петронела Баркър (Petronella Barker)
в Путни, Лондон, Англия. Тя е единственото дете на великия актьор, който не поддържа връзка с нея.

Абигейл проявява интерес към музиката от много ранна възраст и започва да се занимава с класическа китара. Тя също така участва в театрални постановки през ученическите си години.

Кариера

През 90-те години тя се премества в Лос Анджелис, за да започне кариерата си в развлекателната индустрия. Тя участва в 10 филма, играейки малки роли, а също така участва и в някои документални филми. Абигейл издава четири албума и всички те постигат умерен успех. Нейната музика е описвана като "мрачна, атмосферна и интимна".



Раздор

Раздорът между нея и баща й от време на време привлича достатъчно медийно внимание. През 2006 година Хопкинс заявява, че не знае дали дъщеря му има деца и не го интересува. Абигейл споделя пред приятели, че отношенията между нея и Антъни Хокинс са сложни, откакто се помни.

Защо Сър Антони Хопкинс не поддържа връзка с дъщеря си?

Това е труден въпрос, защото само Сър Антъни Хопкинс и неговата дъщеря Абигейл Хопкинс знаят истинската причина за раздора помежду си. Но според някои източници, те имат сложни и напрегнати отношения още от детството на Абигейл, когато Хопкинс се развежда с първата си съпруга Петронела Баркър и се мести в Америка.

Абигейл израства без баща и чувства отчуждение и гняв към него. Тя заявява, че Хопкинс не присъства в живота й и не показва интерес към нея. Тя също така обвинява Хопкинс, че е алкохолик и насилник.

Хопкинс, от своя страна, признава, че е имал проблеми с алкохола в миналото, но е успял да ги преодолее. Той също така отрича, че е бил насилник и заявява, че не знае защо дъщеря му го мрази. Той казва, че не знае дали тя има деца и не го интересува - той не се нуждае от деца или внуци, за да е щастлив.

Така че, може би отговорът на въпроса е, че Сър Антъни Хопкинс и неговата дъщеря Абигейл Хопкинс не поддържат връзка, защото имат различни гледни точки за техните отношения и не могат да се разберат. Това е тъжно, но такива неща се случват в живота. Надяваме се, че това ви дава някаква перспектива за техния случай.

-------
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговора.
----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: