Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

15 февруари 2023

Олга и Дафа (Olga and Dafa) | dLambow

 

Как Олга научи за Дафа и каква й е ползата от това?

В края на 1998 г. Олга се среща със стар приятел в магазина за хранителни стоки. Той, след като научил, че Олга се занимава с лекуване с помощта на индийски методи на лечение, й дал контакти на група практикуващи, които също се занимавали с лечение на болести. Олга се надявала да срещне съмишленици.

Олга и Дафа
Олга и Дафа (Olga and Dafa)

 

Когато пристигнала на мястото, Олга видяла група хора, които изпълняват плавни упражнения. Тя разбрала: „Те не лекуват болести на хората. Сбъркала съм. Но искам да опитам. " По този начин тя останала и разучила упражненията на Фалун Дафа. Тя не знаела какво да мисли, но усещала силна енергия от тези упражнения.

От любопитство тя се върнала намястото отново след седмица. Болката, която чувства в краката си, вече я нямало. Практикуващите й подарили книга, наречена Фалун Гонг. Четейки я, тя получила отговори на въпроси, които дълго я измъчвали. „Изпитах уникални усещания“, казва Олга. - Например, третото ми око се отвори. Виждах и други пространства. Но не можах да разбера какво видах. И нямаше никой, с когото да споделя моя опит. Знаех за съществуването на свръхестествени явления, но малцина говорят за тях.




В книгата на Фалун Гонг открих обяснение за това в няколко прости изречения. Звучеше много рационално и разумно. Реших да продължа да практикувам Фалун Гонг." Олга обичала да помага на другите, спасявайки хората от болести. Било й трудно да приеме, че не бива да лекува други хора, но искала да знае повече. Заедно с други практикуващи Фалун Дафа, тя заминала за Манчестър да гледа видеоклип от лекция на Учителя Ли. Заедно с колеги си практикуващи тя също започнала да чете Джуан Фалун (основополагащата книга за Дафа) и редовно да прави упражненията.

„Видях, че от видеото с образа на Учителя се излъчват златни лъчи - спомня си Олга, „лъчите обграждаха цялото ми тяло. Беше ми толкова удобно, сякаш се къпех в златистия им блясък. Бях изумена. ” Тя продължава да гледа видеоклипа и установява, че всичко, което казва Учителят Ли, е много логично. Това вдъхна увереността й в думите на Учителя Ли и тя реши да продължи да практикува Фалун Гонг. По това време тя се освобождава от пристрастеността си към лечението на болести у други хора..

Така Олга чувства, че най-накрая е намерила съдбата си: "Наистина чувствах, че съм намерила съдбата си. Чувствах се като дърво, което се вкоренява, вкоренява се във Вселената".

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: