Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

15 февруари 2023

Реа Булос | dLambow

 

Реа Булос (Rhea Boulos) - сила на духа!

11-годишната Реа Булос (Rhea Boulos) не разполага с достатъчно пари за маратонки, но има достатъчно сила на духа. Тя облепила ходилата си с лейкопласт, като рисувала и логото на Nike.

Реа Булос
 Реа Булос (Rhea Boulos)

По този начин тя печели 3 медала на дистанциите 400, 800 и 1500 м. Това разказа треньорът на момичето в социалните мрежи. Така историята на Рея моментално се разпространява...

Филипинката Рия Булос впечатлява всички с "обувките", с които печели надпреварата между училищата в своя регион. Имайки голямо желание да се състезава, но без пари за истински маратонки, момичето си направло "Nike" от лейкопласт, като залепило ходилата и всички пръсти отделно - "за стабилност".



Един от състезателите направил снимка на Рея и я пуснал в интернет – публикацията бързо станала "вирусна" и предложенията за помощ заваляли. Няколко дни по-късно местните медии публикували снимка на Рей с нови обувки - подарък от собственик на спортен магазин.

В хода на историята се оказва, че гипсовите обувки не са необичайни на тези състезания - съотборниците на Рей тичат със същите „маратонки“. Сега Nike е призована по целия свят да направи добро дело и да дари обувки на спортисти в неравностойно положение.

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: