Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

10 февруари 2023

Андрей Андронович | dLambow

 (Andreĭ Andronovich) -

Може ли да повярвате, че Андрей Андронович е на 70 години?

Този мъж се казва Андрей Андронович и си е поставил за цел да разпространява здравословния начин на живот. Твърди, че освен въздържание от цигари и алкохол, трябва на първо място да обичаш себе си!
Андрей Андронович
Андрей Андронович (Andreĭ Andronovich)

Според него най-добрата храна са ферментиралите зеленчуци и най-вече зелето.



Всяка зима прекарва в Райли Бийч, Тайланд, където се катери без осигуровка по уникалните скални образувания, а след това показва своята гимнастика, с която се поддържа в чудесна форма на тази възраст.

Но кой е Андрей Андронович?

Андрей Андронович Дидух е роден през 1950 г. в Русия. Той е известен алпинист, който се катери по отвесни скали без застраховка. Ето някои факти за него:

Кратка биография

Андрей Андронович работи в Дивногорското сиропиталище повече от 25 години, служи в църквата почти 10 години и планира да стане свещеник. Започва да се занимава със скално катерене на 40-годишна възраст и оттогава не спира да го прави.

Роднини

Андрей Дидух е женен и има две деца и четирима внуци. Семейството му подкрепя неговата страст и понякога дори го придружава по планински пътеки.

Здраве

Андрей Андронович твърди, че биологичната му възраст е 30 години, въпреки че вече е навършил 70. Той яде малко (без сладкиши) и спортува поне 3 часа на ден. Той също така практикува йога и медитация и се опитва да мисли позитивно и да дава на хората доброта.

Известност по света

Андрей Андронович е известен не само в Русия, но и в чужбина. Той провежда майсторски класове и провежда йога обиколки в Тайланд, където е домакин на групи туристи, които искат да изкатерят стените на местните скали и пещери.

Той също така посещава Крим, където организира шокиращи шоута на отвесните скали на Симеиз. Неговият видеоклип с превземането на скалата Перя в Красноярския край предизвиква възторг и изненада сред милиони зрители по целия свят.

Как да поддържаме добра физическа форма, според Андрей Андронович?

Андрей Андронович казва, че човекът е създаден от природата постоянно да се движи, така че мускулите да са живи и да носят радост. Той редовно се занимава със скално катерене, йога, бягане, плуване и други физически дейности. Освен това следи диетата си и избягва нездравословните храни. Той е сигурен, че здравословният начин на живот му помага да остане млад и щастлив.

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: