Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

25 юни 2023

Финеъс Уолтър Модър | dLambow

(Phinnaeus Walter Moder) -

Финеъс Уолтър Модър е син на Джулия Робъртс (Julia Roberts)


Кой е Финей Уолтър Модър?

Финей Уолтър Модър (Phinnaeus Walter Moder) е американски тийнейджър, който е едно от трите деца на носителката на Оскар актриса Джулия Робъртс (Julia Roberts) и нейния съпруг - оператора Даниел Модър (Daniel Moder). Фин е роден на 28 ноември 2004 г. в Лос Анджелис, Калифорния.

Той има сестра близначка на име Хейзъл Патриша (Hazel Patricia) и по-малък брат на име Хенри Даниел Робъртс (Henry Daniel Roberts). Като дете на една от най-известните филмови звезди, Финей е изложен в светлината на прожекторите от раждането си. През 2016 г. той се появява заедно с Хейзъл, брат им Хенри и майка им в романтичната комедия "Денят на майката" (Mother’s Day).

Финеъс Уолтър Модър
Финеъс Уолтър Модър (Phinnaeus Walter Moder)

Образование на Финеъс Уолтър Модър

В момента Phinnaeus Walter Moder е записан в престижно частно училище в Лос Анджелис и се справя много добре с образованието. Съобщава се, че той е започнал и своето висше образование в Калифорнийския университет, Бъркли, през 2022 г. със сестра си близначка Хейзъл Патриша. За единия се твърди, че учи изобразително изкуство, а за другия специалност компютърни и информационни науки.

Хоби и интереси на Финей Уолтър Модър

Фин Модър обича да спортува, да играе с брат си и сестра си и да прекарва времето си на открито. Той е и най-големият от трите деца на Джулия Робъртс, което се появява на червения килим, посещавайки премиери с известните си родители. Той обича да играе футбол и е посетил мач на Манчестър Юнайтед със семейството си през 2016 г.

Как Финеъс се справя със славата на родителите си?

Финей Уолтър Модер и неговите братя и сестри рядко са били виждани на публично място, тъй като родителите им са се опитвали да запазят личния си живот. Въпреки славата на родителите си, Финей до голяма степен е бил защитен от светлината на прожекторите и живее сравнително нормален живот. Тъй като медийната и обществена лудост около майка им намаляха през годините, близнаците получават възможността да се насладят на сравнително нормално възпитание.

Как празнува рождения си ден?

Финей Модър празнува рожден ден на 28 ноември, заедно със сестра си близначка Хейзъл. Родителите му обикновено му организират тематично парти за рожден ден всяка година, като обикновено то е съсредоточено около някой от любимите му интереси. Семейството му празнува рождения му ден, като го води на забавни места или организира специална вечеря. През 2021 г. той навърши 17 години и майка му сподели рядка снимка на него и Хейзъл в Instagram, като написа „17 от най-сладките години от живота“.

Каква е неговата зодия?

Phinnaeus Moder е зодия Стрелец, тъй като той е роден на 28 ноември. Стрелецът е огнен знак и е известен като импулсивен, авантюристичен, оптимистичен и ентусиазиран. Някои от чертите на Стрелеца са честност, независимост, щедрост и любопитство.



Какво се знае за сестра му близначка Хейзъл?

Хейзъл Патриша Модър (Hazel Patricia Moder) е сестра близначка на Финей Уолтър Модер и дъщеря на Джулия Робъртс и Даниел Модер (Daniel Moder). Тя е родена на 28 ноември 2004 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Тя направи своя дебют на червения килим на филмовия фестивал в Кан през 2021 г., придружавайки баща си за премиерата на неговия филм "Ден на знамето" (Flag Day). За случая тя беше облечена в жълта дантелена рокля и черни обувки. Хейзъл също е актриса, след като се появи във филма на майка си Mother’s Day през 2016 г. Тя е наследила усмивката на майка си и очите на баща си.

Какви са бъдещите планове на Phinnaeus?

Phinnaeus Walter Moder в момента е студент и все още не е разкрил кариерните си стремежи. Той обаче идва от семейство на актьори и режисьори, така че някой ден може да последва техните стъпки. Той вече се е появявал в един от филмите на майка си, Mother’s Day, през 2016 г. Съобщава се също, че е започнал колеж в Калифорнийския университет, Бъркли, през 2022 г. със сестра си близначка Хейзъл. Той също се интересува от спорт и футбол и може да ги следва като хоби или професия.

Какви са кариерите на родителите на Phinnaeus Walter Moder?


Майка му Джулия Робъртс

Джулия Робъртс е американска актриса, участвала в много успешни филми, като:
  • - „Хубава жена“,
  • - „Ерин Брокович“,
  • - „Нотинг Хил“ и
  • - „Оушън 11“.
Печелила е Оскар, три награди Златен глобус и награда БАФТА за нейните изпълнения. Тя е една от най-добре платените актриси в Холивуд и една от най-популярните знаменитости в света.

Баща му Даниел Модър

Даниел Модър е американски оператор, който е работил по филми като:

  • - „Мексиканецът“,
  • - „Тайната в очите им“,
  • - „Светулки в градината“ и
  • - „Нормалното сърце“. 

Той е номиниран за наградата Primetime Emmy за операторската си работа в The Normal Heart. Той се запознава с Джулия Робъртс на снимачната площадка на The Mexican през 2000 г. и се жени за нея през 2002 г.

Какви други роднини има Phinnaeus?

Братовчедка:

  • - Ема Робъртс (Emma Roberts)

Чичовци/вуйчовци:

Прадядовци/прабаби:

  • - Елизабет Елън Билингсли (Elizabeth Ellen Billingsley)
  • - Уендъл Джон Бредемус (Wendell John Bredemus)

Дядовци/баби:

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: