Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

08 май 2023

Хейзъл Патриша Модър | dLambow

(Hazel Patricia Moder)

Какво знаем за госпожица Хейзъл Патриша Модър?


Коя е Хейзъл Модър?


Дъщеря на Джулия Робъртс

Хейзъл Патриша Модер (Hazel Patricia Moder), наричана понякога погрешно от феновете си:
  • - Хейзъл Робъртс (Hazel Roberts), 
е родена на 28 ноември 2004 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ, заедно с брат си близнак Финей „Фин“ Уолтър Модер. Тя е най-голямата и вече поотраснала дъщеря на актрисата Джулия Робъртс от брака й с Даниел Модър (Daniel Moder), за когото е омъжена от 2002 г. и с когото споделя общо три деца.  

Подобно на много други знаменитости, тя пази всичко в тайна, когато става въпрос за личния им живот. Джулия Робъртс рядко споделя снимки на децата си в Instagram или туитва за тях. Вероятно иска те да водят нормален живот за момента.

Хейзъл расте с брат си и по-малкото си братче Хенри в дома им в Малибу в Калифорния. Докато израстват, родителите им се опитват да ги държат далеч от светлините на прожекторите. Твърди се, че Хейзъл посещава училището "Дева Мария на милостта" в Лос Анджелис.

Хейзъл Патриша Модър
Хейзъл Патриша Модър (Hazel Patricia Moder)

Хейзъл е в семейство на талантливи актьори

Идвайки от семейство с талантливи актьори, като нейния чичо Ерик Робъртс и братовчедка й Ема Робъртс, Хазел Робъртс също може да се заинтересува от актьорско майсторство. Майка й е наясно с възможността и е отворена към идеята да запише Хейзъл на уроци по актьорско майсторство.

Досегашни участия на Хейзъл Робъртс

Хейзъл Робъртс (Hazel Roberts), заедно с брата си близнак Фин, се появяват в един от епизодите на шоуто „VH1″ All Access“ „20 най-сладки бебета на знаменитости“. Освен това, Хейзъл заедно с братята си участва в романтичната комедия на майка им от 2016 г. „Денят на майката, като деца на колело“ (‘Mother’s Day as cartwheel kids).



Възпитанието на Хейзъл

Вместо да глези Хазел и нейните братя с цялото си богатство, майка им Джулия ги оставя да живеят като независими същества. Робъртс веднъж споменава в едно от интервютата си, че учи децата си на основни неща като:
  • - оправяне на леглото,
  • - пране и
  • - приготвяне на храна.
Джулия винаги е била откровена за трудностите при отглеждането на децата си в един по-технологичен свят. Тя разкрива, че много внимава при пускането на телевизора и налага ограничения за достъпа на децата си до социалните медии. Въпреки ограниченията, майката на Хейзъл дава да се разбере, че редовно разговаря с децата си и провежда семейни срещи с достатъчно свобода за изразяване на мнения.

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: