Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

22 юни 2023

Мария Бакалова празнува | dLambow

(Maria Bakalova is celebrating her 27 birthday) -

Как Мария Бакалова празнува рожденния си ден?

Мария Бакалова стана на 27 години и празнува рождения си ден по два различни начина. На 4 юни тя посети "Дисниленд" в Калифорния, където се забавляваше като дете и получи подарък от колегите си от "Marvel Studios". Тя сподели видеото от посещението си в "Instagram" и получи много пожелания от фенове и звезди.

Мария Бакалова празнува 27 рожден ден
Мария Бакалова празнува 27 рожден ден
(Maria Bakalova is celebrating her 27 birthday)

По-късно тя организира "парти край басейна" в Лос Анджелис, заобиколена от своите най-близки приятели. Тя изрази благодарност за това, че е намерила своето място и своите хора и сподели още едно видео от партито в "Instagram". Най-специалният човек, който беше до нея на партито през цялото време, беше нейният любим Валери Григоров (Valery Grigorov), с когото се прегръщаха, целуваха и забавляваха.


Кой е Валери Григоров?

Валери Григоров е спортист, каскадьор и участник в риалити шоуто „Игри на волята“. Той е син на олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева (Maria Grozdeva). Той и Мария Бакалова са заедно от известно време и са обявили връзката си на 14 февруари 2023 година със снимки в Instagram.

Те се срещат на снимачната площадка на филм с участието на Мария, в който Валери участва като каскадьор. Те живеят заедно в Лос Анджелис и често публикуват романтични снимки и видеа от общите си моменти.

Последни роли на Мария Бакалова

Мария Бакалова има роли в няколко филма, които са излезли или предстоят да излязат след „Борат 2“. 

Ето някои от тях:

- "Балонът"

Комедия на Джъд Апатоу за киноекип, който снима екшън филм в хотел по време на пандемията. Бакалова играе рецепционистката Аника, която има романс с актьора Хавиер (Педро Паскал).

- "Телата, телата, телата"

Хорър комедия на студио A24 за четирима приятели, които се сблъскват с неочаквани гости и тайни по време на една нощ. Бакалова играе една от главните роли заедно с Аса Бътърфийлд, Пит Дейвидсън и Джемела Джамил.

- "Триумф"

Български филм, базиран на истинска история за младо момиче, което се бори за своята свобода и правото да живее в демократична България. Бакалова е продуцент и главна актриса във филма.

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: