Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език
-------

Използвате ли английски език на работа?

Колко души говорят английски език по земята?

Английски език се говори и използва на работа от 3 милиарда души по Земята и поради това дава огромно предимство на хората, които го владеят. Помислете си само. Вашите доходи са пряка зависимост от размера на пазара, на който работите. Едно е да работите за пазар от 7 милиона българо говорящи клиенти, а съвсем друго е да имате работа в Англия или Америка, па макар и през интернет и така да разчитате на 3 милиарда потребители.

Кой ползва английски език?

Отделно, английски език се използва от почти всички международни организации и институции. А това са хиляди нови възможности, за които до сега даже не сте и подозирали. Английски език се използва почти задължително и в бизнес преговорите. Едно е да работиш за местен пазар, а съвсем друго да се изстреляш на работа в орбитата на международните пазари.

Ползването на език Ви дава възможност, например, да работите директно на международния валутен пазар форекс - там където "стоката" са самите пари - есенцията на всеки бизнес. А това е възможност за качествено нова работа с форекс през интернет (търсете "ръководство 0666"), при това надомна, с компютър от Вашия дом.

Да започнете работа за чужда фирма.

С английски език може да започнете работа в чужда фирма. Или да работите за такава, но без да напускате страната и даже - дома си. Например фрилансерите, програмистите, уеб администраторите, уеб дизайнерите - все ултра съвременни възможности за надомна работа, вече и у нас у нас, но най-вече в или с чужбина, където сигурно сте чували за заплати от по над 1 милион долара годишно.

Интернет английски.

И накрая не забравяйте, че с английски език се ползва световната мрежа - Интернет, ползвана понастоящем от 1 до 3 милиарда потребители, която дава неограничени възможности за нова работа, но не като потребители. Професионалната работа с интернет изисква доста задълбочени познания, които сега не се преподават в училище или в университета, но от някои частни проекти, като "работа.123" може да се възползвате. Ето, на това се казва перспективна и съвременна работа!
----------------
http://easyengli6.blogspot.com/p/blog-page.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: