Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Author-dLambow-Samouchitel1-po-angliĭski-ezik-Easy-English

 

 

Автор dLambow - Самоучител по английски език "Easy-English"


На този сайт е поместен безплатен онлайн Самоучител по английски език, с подробни обяснения на български език, предназначен за българи - за изцяло самостоятелна работа, даже и за начинаещи. Полза имат и тези, които си припомнят езика, които работят над произношението и изчистването на акцента. Много учители заимстват материали оттук за уроците си с ученици.

Моят Самоучител ще Ви помогне да научите английски език, възможно най-лесно.


Началото

Започнах да уча английски език преди много години, по времето на соца, когато в България този език беше почти забранен. Около 1975 г. ледът се пропука и по националната телевизия тръгна един лек и приятен телевизионен курс по английски език. На следващата година той излезе и като книжка.

С тази книжка заминах в казармата. Там я маскирах с облекло, подобно на книжките по военно дело и две години, заедно с военните науки, учех и английски език, инкогнито. След това продължих да уча: в Университета, в Института по международен туризъм, в Института по роботика, в интензивни курсове и така ... до ден днешен.

През всички тези години събирах, обработвах и допълвах свои теми по английски език за лично ползване, с нагледни примери и с подробни обяснения на български език, подходящи за самостоятелно учене.

Easy English

Преди 23 години подредих темите последователно и създадох Самоучител по английски език за българи - "Easy English". Днес този самоучител има фен страница във Фейсбук с 67000 потребители и рейтинг сред тях от 94%. Налице са многобройни положителни отзиви.. Възползвайте се и вие от този десетилетен труд на dLambow и не пропускайте да го споделите с Вашите приятели.


За автора

Разработката е на н.с. инж. Димитър Ламбов (Dimmiter Lambow / d.Lambow) - съосновател от 1995 г. на TRAKIZ OOD - Агенция за издателска дейност, бизнес консултации, Интернет разработки и SEO оптимизация.  

dLambow е ентусиаст на тема "Английски език" от 1975 година насам, когато езика в България беше почти забранен за учене. През годините той е съставил повече от 720 теми от поредицата "Easy English - за българи" и е направил над 2200 допълващи коментари и отговори на запитвания към тях. Започнете с Пълното съдържание на Самоучителя тук ...

2 коментара:

Анонимен каза...

Благодаря Ви, колко е хубаво да има повече бели лястовички, които помагат истински. Хубави пълноценни дни!

Анонимен каза...

Прекрасно стурктурирано и много добре обяснено!
Отличен подход!
Огромни благодарностти!

Популярни публикации

Абонати:

Последни публикации в Самоучител: