Translate

---------------------------------------------------------------------------------

21 август 2024

Алисън Льо Борж | dLambow

(Alyson Le Borges) -

Алисън Льо Борж - Дъщеря на Антъни Делон и внучка на Ален Делон 

Приликата между внучката и Ален Делон е толкова поразяваща, че  италианското издание на Vanity Fair и посвети статия, озаглавена: „Ако Ален Делон беше жена“

Коя е Алисън Льо Борж? - внучката на Ален Делон

Алисън Льо Борж, родена на 4 септември 1986 г. в Париж, е френска актриса и модел. Тя е родна дъщеря на Антъни Делон и Мари-Елен Льо Борж, танцьорка в Crazy Horse, и внучката на Ален Делон.

Алисън Льо Борж
Алисън Льо Борж (Alyson Le Borges)

Израства в Ньой-сюр-Сен и посещава Курс Симон. През 2009 г. е модел за италианските списания Vanity Fair, Grazia и марката за бельо Intimissimi. Впоследствие се снима за Elle, Harper's Bazaar и GQ и рекламира за салони за красота. Има договор с агенция „Мерилин“.

Дъщеря на Антъни Делон
Дъщеря на Антъни Делон и внучка на Ален Делон

Алисън Льо Борж (Alyson Le Borges) - внучката-копие на Ален Делон...


Алисън Льо Борж започва кариерата си като актриса още на 11-годишна възраст в телевизионния филм на Надин Трентинян (Nadine Trintignant) „L'Île bleue“ (Синият остров). Но след матурата си младото момиче, което израства без никаква връзка с баща си Антъни Делон (Anthony Delon), прекарва една година в Лондон.

Алисън Льо Борж - внучката-копие на Ален Делон
Алисън Льо Борж - внучката-копие на Ален Делон
(Alison Le Borges - Alain Delon's replica granddaughter)

Алисън се връща във Франция, за да се обучава за актриса в Cours Simon, след което заминава за Америка. Антъни, синът на Ален Делон от брака му с Натали, трудно приема факта, че е баща на дете, което не е искал. Красота, външният вид, прилика с дядо й - всичко това е налице. Тази млада жена е просто великолепна, а баща ѝ може да се гордее с нежеланата си дъщеря, която най-накрая е признал.


Филмография:

Телевизия

  • - 2001 г.: Синият остров (L'Île bleue) на Надин Трентинян (Nadine Trintignant);
  • - 2021 г.: Влияния (Influences);

Кино

  • - 2013 г.: Неоновият ангел (Neon Angel) на Жан-Луи Даниел (Jean-Louis Daniel): Саломе (Salomé)
  • - 2021 г.: Два липсващи часа (Two Missing Hours)

 

Има ли драма около Алисън Льо Борж - Дъщеря на Антъни Делон и внучка на Ален Делон?


Алисън Льо Борж (Alyson Le Borges) е роденa на 4 септември 1986 г., Париж, Франция като извънбрачна дъщеря на Антъни Делон, най-големия син на известния актьор. През 1986 г. той има мимолетна афера с танцьорка на име Мари-Елен. Резултатът от тази любовна афера и става раждането на момиче. Говори се, че когато ухажорът научил, че съпругата му очаква дете, той просто избягал.

Има ли драма около Алисън Льо Борж?
Има ли драма около Алисън Льо Борж?
(Is there drama surrounding Alison Le Borge?)

Увлечена по киното и актьорството (подобно на баща си), Алисън Льо Борж дебютира в киното на 11-годишна възраст, когато получава роля в телевизионния филм на Надин Трентинян „L'Île bleue“. Израства в Ньой-сюр-Сен, след което заминава за Лондон, за да учи драма.

В последствие, момичето се снима за най-добрите лъскави списания - Vogue и Vanity Fair, но преди това много дълго остава в сянка. И за това си има причина. Алисън е дъщеря на Антъни Делон и Мари-Елен льо Борж, за която баща ѝ не е бил женен. Така че момичето е истинска "тайна дъщеря", която е била скрита до 11-годишна възраст.

На 21-годишна възраст младата жена решава да предприеме съдебни действия и изисква тест за бащинство от Антъни Делон. „Тя ми поиска кръвен тест, сума пари и името Делон“, разказва през 2015 г. синът на Ален Делон. От този момент нататък те решават да наваксат изгубеното време заедно.

През 2008 г., на 16-годишна възраст, Алисън Льо Борж вече е призната от баща си Антъни Делон. В автобиографията си „Le Premier Maillon“ (изд. Мишел Лафон) най-големият син на Ален Делон разкрива съществуването на тази скрита дъщеря, резултат от връзката му с Мари-Елен Льо Боржес, танцьорка в Crazy Horse, когато е на 21 години.

Когато Алисън се ражда през 1986 г., Антъни Делон отказва да признае бащинството си. Така момиченцето израства без семейство Делон, самотно при майка си. „Заклех се пред себе си, че ще имам първото си дете от любов, с жена, която обичам. Че ще намеря дом, семейство и че ще успея там, където родителите ми се бяха провалили“, обяснява Антъни Делон в мемоарите си.

Алисън най-накрая се среща с известния си дядо и момичето е прието в семейство Делон. Ален Делон е смятан за истински секссимвол на миналия век. Красотата му е наследена от внучката му Алисън, която иначе е родена в Париж. 

 

Алисън Льо Борж в красива Armani Prive на фестивала в Кан

Алисън Льо Борж носи красива Armani Prive в червено с нов стил на премиерата на филма „Кръвни връзки“ по време на 66-ия годишен филмов фестивал в Кан в Palais des Festivals в Кан, Франция.

Алисън Льо Борж в красива Armani Prive на фестивала в Кан
Алисън Льо Борж в красива Armani Prive на фестивала в Кан (Alison Le Borges in beautiful Armani Prive at the Cannes Film Festival)

Червената ѝ рокля без презрамки с характерен акцент, който прилича на фойерверк, е стилизирана с двуцветни червено-черни сандали Sergio Rossi 'Flashy' и диамантена гривна.

-------
Вместо да проклинаш мрака, запали свещ!
Ако темата ви харесва, споделете я с приятели. Ако са възникнали въпроси, задайте ги в коментарите по-долу. След седмица проверете за отговор.
----------------

Няма коментари:

Абонати:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: