Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

20 май 2023

Мария Бакалова участва в "My Masterpiece" | dLambow

(Maria Bakalova is set to star in the action-comedy “My Masterpiece” for Sylvester Stallone)

Мария Бакалова ще участва в екшън-комедията "My Masterpiece"


"Мария Бакалова от "Borat 2" ще участва в екшън-комедията "My Masterpiece" от продуцентската компания "Balboa Productions" на Силвестър Сталоун", съобщават Брент Ланг, Мат Донъли в ексклузивен материал на variety.com.

Съобщението е, че Мария Бакалова, номинираната за "Оскар" звезда от "Борат-2", ще участва в екшън-комедията "Моят шедьовър" (My Masterpiece) на Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) и Брейдън Афтъргуд (Braden Aftergood) от компанията "Балбоа Продакшънс" (Balboa Productions). 

Касандра Бруксбанк (Cassandra Brooksbank) ще прави своя пълнометражен режисьорски дебют по сценарий на Джейсън Хелърман (Jason Hellerman). Ветераните и CAA Media Finance ще представят филма на купувачите в Кан тази седмица.

Мария Бакалова в "My Masterpiece" на Силвестър Сталоун
Мария Бакалова в "My Masterpiece" на Силвестър Сталоун
(Maria Bakalova in "My Masterpiece" for Sylvester Stallone)

Според официалното описание на "Моят шедьовър", филмът разказва за жена наемен убиец, която се стреми да разруши несправедливата система в своята индустрия, но се оказва блокирана на втория етаж на офис сграда, след като е успяла да отмъсти на корпоративен ръководител. 

Това означава, че тя трябва да си пробива път през колеги убийци и през своето минало, за да възтържествува справедливостта. Ако всичко върви добре, това може да бъде нейният шедьовър. Очаква се снимките по продукцията на да започннат през есента на 2023 г. в Канада.


----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: