Translate

---------------------------------------------------------------------------------

03 март 2022

Характеристики на дните от седмицата | dLambow


Кои са дните от седмицата с характеристика и препоръки за всеки ден

Дните от седмицата имат свои собствени характеристики. Добре е да знаем

  • - за какво е подходящ един или друг ден и за какво не е подходящ;
  • - коя планета го управлява;
  • - какви цветове са подходящи за всеки ден от седмицата;
  • - какво настроение да очаквате.
Дните от седмицата

Понеделник

Понеделник се намира под влиянието на Луната. 

Цветовете на понеделника се свързват с Луната – бяло и сребристо. През този ден е добре да се купуват предмети за бита, неща за децата и сребърни прибори. Набляга се на емоциите, както положителни, така и отрицателни. Добър индикатор за това как ще премине седмицата ви, е настроението ви в понеделник. Съсредоточете се върху интуицията и въображението. Ако искате да разберете нещо, намерете време в понеделник за размисъл. 

Препоръки за понеделник

Добрите теми биха били  любов, финанси, кариера, вашите силни и слаби страни. Поради силното влияние на Луната може да се случи да ви бъде разкрита тайна или да си спомните нещо важно от миналото. Вероятно обстоятелствата през този ден ще ви дадат знак, който ще ви бъде полезен за разбиране на текущите обстоятелства в живота ви. В понеделник емоционалните връзки с други хора са особено добре установени.

Вторник

Вторник е денят на Марс. 

Затова, благоприятният за вторника цвят е червеният. Благоприятни часове във вторник ще имате във областта на физическата работа, спорта. В този ден покупките на оборудване и инструменти могат да бъдат успешни. Влиянието на тази планета се фокусира върху това как най-добре да се използва физическата енергия и способности за постигане на цели и желания. 

Препоръки за вторник

Основната тема на вторник е полезната дейност, както самостоятелно, така и заедно с другите. Действайте целенасочено и решително, но избягвайте яростта и нетърпението, към които може да наклони влиянието на Марс. Във вторник можете да получите важна информация за финансовите и кариерните си перспективи.




Сряда

Сряда е под влиянието на Меркурий. 

Благоприятни цветове за срядата са жълто и оранжево. В сряда покупките на книги, средства за предаване на информация (компютър, телефон и др.) могат да бъдат успешни. Тази планета обръща внимание на яснотата на мисленето, начините за изразяване на мислите и идеите. 

Препоръки за сряда

Сряда е благоприятно време за общуване, интелектуална работа, учене, подготовка за изпити, работа с документи, за кратки пътувания. Обърнете внимание на здравето и финансовите въпроси. Ако очаквате новини относно нещо лично, добре е да ги получите на този ден.

Четвъртък

През четвъртък доминира влиянието на Юпитер. 

Благоприятни цветове за четвъртъка са лилаво и люляк. В четвъртък е благоприятно да пътувате, да се занимавате с правни въпроси и да общувате с мъдри хора. Тази планета е свързана с надеждата, благодарността и честността. Четвъртък е свързан с щедрост и доверие. Чувството за хумор, желанието за сътрудничество и проявата на добра воля ще ви помогнат в този ден. 

Препоръки за четвъртък

Можете да очаквате подобрени отношения с другите. Четвъртък е добър ден за любов и романтика, насърчаване на здравето, за разрешаване на финансови въпроси. Общувайки с другите в четвъртък, трябва да обърнете внимание на разбирането на емоционалното състояние на хората. Този ден насърчава оптимизъм и личностно израстване. Той е особено благоприятен, защото вдъхва увереност и показва перспектива.

Петък

В петък енергиите на планетата Венера са особено силни. 

Благоприятният за петъка цвят е зелен. На този ден се предайте на забавлението, погрижете се за комфорта и отношенията с любимите си хора. Обстоятелствата са благоприятни по темите за любовта, хармонията, обичта, както и парите и това, което цените. Този ден подчертава чара, стимулира творчеството. 

Препоръки за петък

В петък да получавате новини или да намирате ценна информация относно личните си отношения със семейството, приятелите и близките. На този ден могат да се вземат решения за това как най-добре да харчите пари и какви покупки да планирате. Благоприятно е да купувате луксозни предмети, декорации, бижута. В петък вероятността от допълнителни финансови разходи се увеличава.

Събота

Съботата се управлява от планетата Сатурн. 

Подходящите за събота цветове са кафяво и тъмно сиво. Благоприятни са дейности, като земеделието, строителните работи, общуването с хора с висок статус. Добро време за закупуване на дълготрайни стоки. Този ден може да бъде свързан с всякакви ограничения. В събота е важно да проявите усърдие и постоянство при решаването на ежедневни проблеми. 

Препоръки за събота

Обърнете внимание на отговорността и самоконтрола. Има вероятност от заболяване или здравословни проблеми. Този ден може да бъде благоприятен за сериозни размисли върху бъдещите ви цели, защото Сатурн набляга на структурата и значението. Събота ще ви помогне да определите колко усилия ще са необходими, за да постигнете нещо и какви препятствия могат да се изпречат на пътя ви.

Неделя

Неделя е доминирана от влияние на слънцето. 

Неделните цветове са жълто и златисто. Опитайте се да не се претоварвате с рутинна работа. Неделя е по-подходяща за креативност и показване на талантите ви. Успешен в този ден е изборът и покупката на златни бижута. 

Препоръки за неделя

В неделя обърнете внимание лично на себе си, погрижете се за собствения си имидж и как изглеждате. Ако искате да направите специално впечатление на някого, изберете неделя. В този ден е по-вероятно да бъдете забелязани и оценени. Неделя е добър ден за творчески занимания и игри с деца, отделете време за това. 


Ще ви бъде трудно с едно прочитане да обхванете всички характеристики на дните от седмицата, а още по-малко да ги приложите в живота си. Но ако редовно преглеждате тази информация и се опитвате помалко да се придържате към нея, с времето ще си създадете определен ритъм и съответствие с основните характеристики на дните от седмицата, а това ще ви помогне да намалите объркаността при откриване на ориентири в живота.

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Абонати:

Последни публикации в Самоучител: