Translate

---------------------------------------------------------------------------------

24 юли 2014

Кой може да Ви научи на английски език? | dLambow

Кой може да Ви научи на английски език?

Проблемът тук е, че ние хората често се опитваме да открием начин, някой друг, вместо нас, да се справи с проблема - преводач, преподавател, учител, курс, школа, касети ... А истината е, че езика, наложил се вече като международен, а и в интернет е английския. И ако искаме да го ползваме резултатно, с неговото изучаване трябва да се заемем самите ние и то ВЕДНАГА! Но не през глава, а умно и с разбиране.


Е, днес Ви се отваря възможност да се възползвате от една уникална езикова методика за самостоятелно, интензивно, надомно обучение по английски език. Истинският начин да научите езика и да го ползвате съвсем прилично, само след 2 - 4 месеца и завинаги! Езика, който говорят и използват 3 милиарда души по земята и вече 1 млрд. в Интернет.

Езикът на международните контакти, големите печалби, високите заплати и неизброимите възможности за доход, особено чрез Интернет онлайн английски. Другият вариант е до безкрайност да посещавате (и плащате) различни формални курсове, школи, училища, учители ... - а защо са формални и слабо ефективни, четете в следващите постове. 

Така че, ориентирайте се към този онлайн самоучител и това е начина до  няколко месеца да усвоите основите и да напреднете в ползването на езика - стига да имате нужната мотивация.

Горе е картата на Вашите възможности (целия свят) , ако ползвате интернет английски само след 2 - 4 месеца с помощта на това полезно пособие, което действително може да Ви научи на английски език.

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Популярни публикации

Абонати: