Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

24 юли 2014

Кой може да Ви научи на английски език? | dLambow

(Who can teach you English?) -

Кой може да Ви научи на английски език?

Проблемът тук е, че ние хората често се опитваме да открием начин, някой друг, вместо нас, да се справи с проблема - преводач, преподавател, учител, курс, школа, касети ... А истината е, че езика, наложил се вече като международен, а и в интернет е английския. И ако искаме да го ползваме резултатно, с неговото изучаване трябва да се заемем самите ние и то ВЕДНАГА! Но не през глава, а умно и с разбиране.

Кой може да Ви научи на английски език?
Кой може да Ви научи на английски език? (Who can teach you English?)

Е, днес Ви се отваря възможност да се възползвате от една уникална езикова методика за самостоятелно, интензивно, надомно обучение по английски език. Истинският начин да научите езика и да го ползвате съвсем прилично, само след 2 - 4 месеца и завинаги! Езика, който говорят и използват 3 милиарда души по земята и вече 1 млрд. в Интернет.

Езикът на международните контакти, големите печалби, високите заплати и неизброимите възможности за доход, особено чрез Интернет онлайн английски. Другият вариант е до безкрайност да посещавате (и плащате) различни формални курсове, школи, училища, учители ... - а защо са формални и слабо ефективни, четете в следващите постове.

 

Така че, ориентирайте се към този онлайн самоучител по английски и това е начина до  няколко месеца да усвоите основите и да напреднете в ползването на езика - стига да имате нужната мотивация.

Горе е картата на Вашите възможности (целия свят) , ако ползвате интернет английски само след 2 - 4 месеца с помощта на това полезно пособие, което действително може да Ви научи на английски език.

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: