Translate

---------------------------------------------------------------------------------

21 юли 2014

Аргументи да учим английския език? | dLambow

Знаем ли кои са железни аргументи в полза на изучаване на английския език?


Съществуват някои железни аргументи в полза на английския език. 

 Ето Ви тези железните факти: Влезте в Интернет и с търсачка търсене по думата „работа“. Ще Ви излязат около 1,42 млн. резултата (в т.ч. и от руско езичните зони). Повторете търсенето, но със същата дума, но на английски език - „job“. Ще Ви излязат около 826 млн. резултата, а с другата дума дума за работа - „work“ - излизат над 1.66 млрд. резултата!


"Английска" заплата. 

Продължете още малко с проверката и с думите „заплата“ - 1,74 млн. резултата и на английски - „salary“ - 108 млн. резултата. От друга страна, е факт, че с български език може да си докарате около 500 лв месечно (средната заплата за страната). А с английски език и малко късмет, не е изключено да имате и около 5000 долара месечно.




Интернет английски 

Извод: С Интернет английският онлайн имате около 1000 пъти по-добри възможности за изява, в много от случаите - надомно, без да се налага да пътувате по света, с 5 до 10 пъти по-добри доходи, с работно време, което сами си определяте и без началник (шеф, бос) на главата. 
 

Заключение: 

Учете упорито езика! И няма да сбъркате. Добре е човек да има стратегия в живота, а това са само част от железните аргументи час по-скоро да се заемем с изучаване на английски език.

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Абонати:

Последни публикации в Самоучител: