Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

17 юни 2022

Предсказанието на Ши Сюанхуа от 1992 г. | dLambow


Предсказанието на будисткият монах Ши Сюанхуа от 1992 г.

Предсказанието на будисткият монах Ши Сюанхуа от 1992 г. гласи: "Повече от половината от хората по света ще се разболеят."


През 1992 г. будисткият монах Ши Сюанхуа предсказа появата на вирусна пневмония. Към днешна дата той вече е починал, но тогава, на 14 и 16 август 1992 г. той прогнозира, че „новата пневмония“ ще бъде по-лоша от СПИН.


Затова Ши Сюанхуа призова света да бъде подготвен за тази криза, която заплашва цялото човечество. Той казва, че тази вирусна пневмония е много страшна, човек ще може да се зарази от нея даже от едно ръкостискане или просто когато говори лице в лице с някого. Не само обикновените хора няма да успеят да се предпазят, но и много лекари и медицински сестри също ще починат от инфекцията.


Предсказанието на Ши Сюанхуа от 1992 г.
Предсказанието на Ши Сюанхуа от 1992 г.

„Това не може да се избегне, маската също няма да помогне. Ако докоснете тялото, вече можете да се заразите. Не само тялото, но и въздухът ще бъдат заразени." "Тази болест е по-лоша от атомна бомба, това е епидемия."


Ши Сюанхуа прогнозира, че повече от половината хора в света ще се заразят с този вирус. Болестта ще избухне като потоп, който не може да бъде спрян.


„Не говоря за това днес, за да внуша страх у вас, а защото не мога да мълча за това. Казвам ви, този период от време изобщо не е спокоен, много е опасен, никой не знае какво ще се случи утре, проблеми могат да дойдат неочаквано."




Причина за епидемията:

Ши Сюанхуа обяснява и причините за вирусната епидемия:
„Сега никой не вярва истински в Буда. Дори хора, които изповядват будизъм, клеветят Будите, клеветят Закона за Буда и монасите. Тогава това не се нарича вяра в Буда, а вяра в дявола. Вярващите в дявола искат да унищожат закона за Буда, в резултат на това в света се появяват всякакви странни явления:

  • - природни бедствия,
  • - катастрофи и
  • - епидемии."

Ши Сюанхуа е будистки монах, известен още и като Анки и Тулун. Той е роден на 26 април 1918 г. в окръг Шуангченг, провинция Джилин (сега окръг Ухан, провинция Хейлундзян).


Ден след смъртта му, на 7 юни 1995 г., тялото на монаха става пупурно, което в будизма се нарича „пурпурно-златно тяло“, явление, което се среща сред онези, които са достигнали големи висоти чрез усъвършенстване на своя характер и съзнание.

---
Источник: New Tang Dynasty Television

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: