Translate

---------------------------------------------------------------------------------

Абонати:

18 септември 2011

Работа в Англия като строител | dLambow

Търся работа в Англия като строител (Tarsj rabota v Angliq kato stroitel)

 

Интересни обяви за търсене на строителна работа в  Англия

Тези дни привлякоха вниманието ми една група обяви за търсене на работа в  Англия за хора от строителния бранш, показващи, че тези хора имат определена квалификация и способности за извършване на различни строителни услуги като ремонт на покриви и помещения, зидарии, мазилки, поставяне на фаянс и теракот, шпакловки и др. подобни. Ето какво гласят:
“Tarsq rabota v Anglij v sverata na stroitelstvoto - za postavqne na terakot, fajns, 6paklovka, zidarij i dr. imam kategoriq B. Bil sam 6 godini na rabota v Anglia i se spravqm s ezika. Zatova si tarsq rabota kato stroitel: zanimavam se sasto ot 8 godini s postavqneto na izolacii, shpaklovki, boqdisvane, mazilki, spirit efekt, venicianska mazilka i dr. Zdraveite, tarsqsi rabota v angliq ako imate oferti za men pi6ete mi. blagodarq predvaritelno.”
Tarsj rabota v Angliq kato stroitel
Интересни обяви за търсене на строителна работа в  Англия
 

Начинът на писане и изразяване в горните обяви не предполага хората, стоящи зад за търсене на работа в Англия да са твърде склонни към изяви в областта на писането, още по-малко - в интернет. Но те все пак вероятно са пускани от чужбина, където клавиатурите на компютрите не са кирилизирани, така че има определена надежда да се стигне и до доходи от online писане.


Работа в Англия по обявените строителни специалности, 

и то точно по специалността може да се реализира и … през интернет, като това е свързано с даването на професионални съвети и консултации - дистанционно. Това, че един човек е специалист в определена строителна област, означава, че той има някакви познания. Ако това се съчетае с определена способност за изразяване и писане в интернет - ето Ви чудесна надомна работа най-малкото за допълнителни доходи - нещо като гаранционен фонт против уволнение или съкращения.

Казано по този начин, може да Ви се стори твърде много като неясна идея, но ако се вгледате малко по-внимателно в този форум, много бързо ще започнете да разбирате смисъла на казаното и големия потенциал на интернет да си намерите работа точно по Вашата си специалност и то така, както Вие си я разбирате. Интернет е благодатна почва за изяви на хора със знания във всяка една област - в случая зидарии, шпакловки, фаянс, теракот и др. строителни дейности.


Парични постъпления с тези специалности 

може да изкарвате не само като ги изпълнявате с ръцете си и на място в строителен обект, но също и като пишете по съответните теми в интернет, стига да знаете как от написаното може да извадите и някакви пари, т.е. как да го монетизирате. Да, това знание се нарича монетизиране на сайт, но преди да стигнете до там, все пак трябва да имате нещо написано.
 
Най-елементарния начин на монетизиране е като след поредния компетентен съвет поставите своето име и координати за връзка, за да Ви потърсят за реални строителни услуги и от тях да спечелите - т.е. тако си правите една нагледна и безплатна реклама пред хора, които Ви вярват като специалист.



----------------

Няма коментари:

Популярни публикации

Последни публикации в Самоучител: