Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Страни, в които жените са повече от мъжете.

Според оценки на ООН, на всеки 100 жени се падат по 101.8 мъже в световен мащаб. Разликата е незначителна, но само на пръв поглед - броят на мъжете постоянно нараства от 1960 г. насам. Но при това, съотношението на мъже и жени по света е изключително неравномерно. В арабските страни, мъжете са много повече от жените, докато в страните от бившия Съветски съюз и някои други - напротив, има дефицит на мъжко население. И така, в кои държави представителките на нежния пол доминират.

Латвия

Съотношение мъже към жени: 84.8 към 100
В балтийските държави има ясен недостиг на мъже - жителките на Латвия не могат да си намерят спътник, така че те често пристъпват към търсене в други страни от ЕС.

Литва

Съотношение мъже към жени: 85.3 към 100
Най-близките съседи на латвийците - литовците също заемат челно място по брой на жените в страната. Ситуацията с раждането също не е добра - по-малко двойки се събират и съответно по-малко деца се раждат, и това въпреки не толкова високата смъртност.

Мартиника

Съотношение мъже към жени: 84.5 към 100
Този малък остров в Карибския басейн може да се нарече архипелаг на жените - там е най-голяма разликата в демографските данни в полза на жените.

Кюрасао

Съотношение мъже към жени: 85.6 към 100
Друга карибска нация, в която цари демографски матриархат - мъже тук ги внасят с цели кораби.

Гваделупа

Съотношение мъже към жени: 86 към 100
Бивша френска колония, както и други като нея, страдат от липсата на хармония между местните мъже и жени, поради което населението на архипелага постоянно намалява.

Украйна

Съотношение мъже към жени: 86.3 към 100
Славянските жени са много красиви, а в Украйна, те са много повече от мъжете. Ето защо Украйна е стабилен е доказан доставчик на "жени за износ."

Белорусия

Съотношение мъже към жени: 86.8 към 100
Абсолютно същото като в Украйна. В Беларус, има реален търсене за качествени мъже, които изглежда липсват тук.

Армения

Съотношение мъже към жени: 86.5 към 100
Арменските жени са красиви и страстни, но не може да се каже същото и за арменските мъже. Ето защо в страната се ражда повече момичета, от които можат да израстват звезди в световен мащаб като Ким Кардашиан.

Русия

Съотношение мъже към жени: 86.8 към 100
В Русия, както и в други славянски страни, през последните десетилетия се наблюдава постоянно нарастване на броя на жените, докато мъжете стават по-малко и по-малко. Причината за това е начина на живот на руските мъже, поради което средната продължителност на живота им е почти десет години по-ниска, отколкото при жените.

Естония

Съотношение мъже към жени: 88 към 100
Естонците се считат за най-близките роднини на финландците. Местните красавици са русокоси и синеоки, само дето няма кой да ги оценява - има ясен недостиг на мъже в страната.

Салвадор

Съотношение мъже към жени: 88.4 към 100
От началото на 1990 г., страната от Централна Америка Салвадор е в икономическа криза. През това време намалява значително броя на трудоспособните хора в репродуктивна възраст с тенденция за увеличаване на броя на жените.

Хонконг

Съотношение мъже към жени: 88.5 към 100
Бившата британска колония, сега е един от най-големите икономически центрове на света, всъщност лежи на плещите на жените - 12 жени от 100 няма да имат постоянен партньор.

Португалия

Съотношение мъже към жени: 89.9 към 100
Ако следвате сухата статистика, възможността да се срещнете с португалки е по-голяма от това да видите португалец. Работата е там, че в страната трайно липсват мъже, които могат да задоволят нуждите на горещи португалски жени.

Аруба

Съотношение мъже към жени: 90.6 към 100
Малката държава, е бивша холандска колония, в която живеят само 100 хиляди жители, от които жените са повече от половината.

Унгария

Съотношение мъже към жени: 90.8 към 100
През 1990-те, Унгария придоби неофициален статус като основен "износител" на жени. Тази тенденция не е изненадваща поради недостига на мъже тук, а наличните са доста разглезени от женското внимание, така че губят ловни умения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: