Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Джордж Клуни попадна в транспортна злополука, карайки скутера си.

По време на почивка със семейството си, холивудският актьор Джордж Клуни е станал неволен участник в пътно-транспортен инцидент, докато е карал скутера си и с наранявания е откаран в болница, като не се съобщава колко тежко е пострадал.
57-годишният Клуни е завел семейството си - съпругата си Амал Аламудин с близнаците Александър и Ела - на почивка на остров Сардиния в Италия. Според местните медии, скутерът, управляван от актьора, се е сблъскал с пикап. Така Клуни получава наранявания и е хоспитализиран.
Според пресата, в Сардиния Клуни е дошъл не само за почивка, тук ще бъдат снимките на телевизионния мини-сериал Catch 22. Клуни вече се е сблъскал с подобна авария: през 2007 г. той падна от мотоциклета си и счупи ребро, а пътуващата с него Сара Ларсън си навехна глезена.

1 коментар:

  1. Novini1Online:11:08 сл.об.

    Според вестник "The New York Times", който се позовава на представителя на Джордж Куни Стан Розенфийлд, актьорът се лекува на италианския остров Сардиния след катастрофата, в която попадна във вторник. Уточнява се, че всъщност 57-годишният Клуни не е хоспитализиран, а получава медицинска помощ у дома. Актьорът вече оздравява.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: