Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Преди малко в Претория, ЮАР се е разбил пътнически самолет.

Според различни източници - AFP, Mirror, ER24, The South African, - преди малко е станала катастрофа с пътнически самолет край Претория, Южна Африка, като се предполага, че самолета се е презимявал. Според AFP не по-малко от 19 души са били ранени, от които поне един е в тежко състояние, но информация за починали все още няма.
В момента, тълпи от местни жители навлизат в полето, откъдето се издига черен дим. Според Mirror, на земята се виждат фрагменти от самолета - носа и опашката, детайлите на двигателя се намират отделно.

Според предварителните данни инцидентът е настъпил в жилищния район на Derdepoort в Претория. За сега лекарите не могат да стигнат до мястото. Самолетът е паднал до летище "Уондърбом" в Претория. Порталът ER24, който публикува информация за извънредни ситуации, съобщава, че поне една от жертвите е в критично състояние.
Според The South African, катастрофата на самолета вероятно се е случила по време на кацане. Очевидци също твърдят, че са видели черен дим, който е излизал от опашката на самолета. Това може да означава проблем с двигателя, пише вестникът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: