Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Знаете ли защо Путин е разголен на някои снимки?

Факт е, че снимките на президента Владимир Путин с голо тяло редовно се публикуват на официалния уеб сайт на Кремъл. В интервю за австрийския телевизионен канал ORF, руският президент Владимир Путин е обяснил как снимките му с разголен торс се появяват в интернет. Според него, той не счита за необходимо да се крие зад храстите по време на почивката си.

Австрийският журналист на телевизионния канал "ORF", в рамките на интервю с Путин, го е попитал откъде се появяват снимките на държавния глава в мрежата "в полугола форма". В същото време журналистът е посочил, че тези снимки не са направени от папараци, а са публикувани специално на уеб сайта на Кремъл.
"Вие казахте "полугол". Слава богу, а не "гол". Когато си починам, аз не смятам, че е необходимо да се крия зад храстите и не виждам нищо лошо в това", е обяснил Путин. Подобни снимки, в които Путин лови риба, язди мечка и т.н., бяха публикувани през 2007, 2009 и 2017 г. Освен това, Путин с гол торс, често се появява на кориците на големи западни издания, по-специално - на британското списание The Spectator.

3 коментара:

 1. Редактор12:10 пр.об.

  Руският президент Владимир Путин, отговаряйки на въпроса, че се предполага, че е руски цар, е обяснил, че Русия е демократична страна, която живее в рамките на конституцията. "Това, разбира се, е погрешно и не съответства абсолютно на никаква реалност, защото имаме демократична страна и всички ние живеем в рамките на настоящата Конституция", е каза руският президент в интервю за австрийската телевизионна и радио компания ORF.

  ОтговорИзтриване
 2. Редактор12:04 пр.об.

  В интервю за китайски журналисти Путин е признал, че неговата работна пътека е можело да бъде съвсем различна, ако не е бил свързан с политиката. "Завърших държавния университет в Санкт Петербург, юридическия факултет, следователно ... Мога да работя като адвокат", е посочил Путин вза медийната корпорация на Китай.

  ОтговорИзтриване
 3. Редактор12:09 пр.об.

  В интервю за медийната корпорация на Китай, руският президент Владимир Путин е заявил, че прекарва около 2-2.5 часа на ден в спортни занимания. Спортните занимания провежда предимно в зала, но също има занимавния с плуване и ако има партньори за спаринг - и на татамито (джудо). "И не толкова често, колкото бих искал, но играя хокей", е добавил Путин. "Играя е твърде силно казано, но се опитвам да играя хокей."

  ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: