Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Мей Мъск - Maye Musk изглежда страхотно на 69 г.

Майката на Илон Мъск, 69-годишната Мей Мъск (Maye Musk -  род. на 19 април 1948 г.) от 15 години работи като модел. На уебсайта на г-жа Мъск може да откриете снимки от различни години на кариерата й. "Аз съм на 69, а това е само началото", казва тя.
Мей Мъск се снима в реклами за марки като Clinique и Revlon. В допълнение на това, тя чете лекции по света за здравословно хранене. May Mask даже е успяла да напише книга Feel Fantastic, за собствената си тайна на успеха.

В интервью BBC тя казва "През последната година работих повече от целия си живот. При възрастни модели има по-малко конкуренция, но и по-малко работа. Ако внимателно споделяте снимките си, можете да наберете достатъчно абонати и дори да получите работа без кастинг".
Между другото, Мей казва, че през 2017 г. е станала най-старият модел на американската козметична марка Cover Girl. Основна причина за внезапната си кариера, майката на изобретателя счита своята сива коса, която тя просто е престанала да боядисва.

"Аз трябваше да планирам своята диета всеки ден, в противен случай щях да наддавам на тегло. Аз има 8 UK размер за дрехи и не съм твърде слаба." - добавя Мей. Май Маск активно публикува снимки в своята Instagram страница, като има почти 90 000 абонати. С нейния пример тя вдъхновява стотици жени и показва, че дори през 70-те години от живота си една жена може да изглежда стилно и елегантно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: