Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Пореден инцидент със самолет от Южна от Южна Корея. .

Един Airbus A330 на "Asiana Airlines" от Южна Корея се сблъскал с Airbus A321 пътнически самолет, принадлежащ на "Turkish Airlines" на летище Ататюрк в Истанбул, съобщават от вестник "Cumhuriyet".
Единият пътнически самолет от Южна Корея, пътуващ за Сеул, е докоснал крилото от опашката на турския самолет, идващ о летище на Северен Кипър до Истанбул. И двата самолета, след инцидента, са били изтеглени за проверка. По време на сблъсъка, никой пътник на борда не е бил ранен.
След инцидента са предприети подходящи мерки за сигурност, но самолетът на турските авиолинии е бил сериозно повреден и е останал без опашка. Публикуван е видеозапис от инцидента от камери за наблюдение.

1 коментар:

  1. Novini1Online:2:09 пр.об.

    Както съобщава японската агенция Kyodo, от идващ от южнокорейската столица самолет Boeing-777 на авиокомпания Korean Air, при приземяването му на международното летище "Нарита" в Токио, се е откъснала шина от дясното колело. Това е довело до разпадане на колелото и на прилежащото оборудване. Няма информация за жертвите при инцидента.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: