Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Роднини на сенатор Джон Маккейн не искат на погребението му да присъства Тръмп.

Както стана известно на вестник The New York Times, Белия дом е получил известие от роднини на страдащия от рак на мозъка сенатор Джон Маккейн, че в случай на смърт на сенатора, ръководителят на държавата не е необходимо да идва на погребението му.
Вместо Тръмп, администрация е най-добре да бъде представлявана от вицепрезидента Майкъл Пенс. Роднините на 81-годишният еднопартиец на действащия президент обясняват решението си с "нестабилните отношения" между тях.
Диагнозата "глиобластом" е била поставена американския политик през 2017 г., след което той е решил да не се кандидатира за следващ мандат в Сената.

2 коментара:

  1. Редактор12:00 пр.об.

    Както съобщава NBC, позовавайки се на първия заместник-прессекретар на Белия дом Раджа Шах, помощничката на президента Кели Садлър, която е предложила да се пренебрегне мнението на сенатор Джон Маккейн поради болестта му, е била уволнен от персонала на Белия дом. "Помощничката на американският президент Доналд Тръмп Кели Садлър вече не работи в президентската администрация", се казва в съобщението. тук ... - https://twitter.com/NBCNews/status/1004137204715843584

    ОтговорИзтриване
  2. Редактор12:37 пр.об.

    Сенаторът Джон Маккейн коментира предложението на американския президент Доналд Тръмп да се върне формата Г8, като отново се покани Русия. "Президентът, по някаква неизвестна причина, показа почит и уважение към нашите опоненти", казал Маккейн в изявление на своя уебсайт. Сенаторът е добавил, че е по-добре всичко това да се запази за най-близките съюзници. Маккейн е отбелязал още, че Тръмп се отнася с презрение към държави, които споделят американски ценности и е казал, че според него това е "правилният път за отслабване на лидерството на Америка".

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: