Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Рейтин на Асоциацията на тенисистите професионалисти - АТР.

Испанския тенисист Рафаел Надал се завърна на челното място в актуализираната класация на Асоциацията на тенис професионалистите (АТР).
Една седмица по-рано той бе притеснен от Роджър Федерер от Швейцария, но победата в турнира в Рим, в неделя, върна Надал на първото място.
В челната десятка има две промени: Марин Чилич от Хърватия измести четвъртия българина Григор Димитров, а представляващия Белгия Давид Гофен се изкачи до деветото място, което преди това бе заемано от американеца Джон Иснър.

2 коментара:

  1. Редактор11:28 сл.об.

    Швейцарският тенисист Роджър Федерер води актуализираната класация на Асоциацията на тенис професионалистите, публикувана в понеделник на интернет страницата на АТП. За да стигне до първата позиция на списъка, на швейцареца му помогна победата над канадеца Милош Раонич, спечелена в неделя в Щутгарт.

    ОтговорИзтриване
  2. Novini1Online:11:24 пр.об.

    Испанския тенисист Рафаел Надал, който понастоящем води световния рейтинг, отиде на втория кръг от серията на Големия шлем Уимбълдън, след като победи Дуди Сели от Израел. Срещата приключи с 6: 3, 6: 3, 6: 2 в полза на испанеца. 17-кратният победител на турнирите от Големия шлем Рафаел Надал, през 2008 и 2010 г. вече е бил първи в Уимбълдън.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: