Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Джоан Роулинг разкри тайната на странния подпис на президента Тръмп.

Авторката на поредицата романи за Хари Потър, писателката Джоан Роулинг, успя да разкрие тайната на странния подпис на президента на Съединените щати Доналд Тръмп, съобщават от The Independent - тук....
Американският лидер е известен със своя странен подпис, който той демонстративно поставя на официалните документи. Един от потребителите  в Twitter се е запитал защо подписът на ръководителя на американската държава е толкова голям.

Роулинг дава отговор, като публикува снимка от сайта за графология, която изразява убеждението, че личността и характеристики на даден очвек могат да се проявят в неговия почерк, с бележка, че тя не го вярвам и до сега. Все пак, ето какво казва тя по този въпрос:
"От отрицателна гледна точка, голям подпис означава, че ние сме изправени пред арогантен, надменен човек, който се нуждае от публични комплименти и признание - показна и фалшива личност, която може да страда мегаломания (мания за величие) и с недостатъчно критично мислене", - се посочва в описанието на Роулинг по отношение странния подпис на Тръмп.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: